6 Σεπτεμβρίου 2011 #1 S skyqueen Member Μηνύματα 5 Likes 0 Καλημέρα! Ειμαι καινούργια στο forum! Λατρεύω τα ταξίδια αλλά μόλις τελειωσα το σχολείο και θα αρχίσω να πηγαίνω εξωτερικό από φέτος! Οπότε περιμένω μεγάη βοήθεια από εσάς guys καθώς είμαι λίγο άσχετη!! Φιλάκια!
Καλημέρα! Ειμαι καινούργια στο forum! Λατρεύω τα ταξίδια αλλά μόλις τελειωσα το σχολείο και θα αρχίσω να πηγαίνω εξωτερικό από φέτος! Οπότε περιμένω μεγάη βοήθεια από εσάς guys καθώς είμαι λίγο άσχετη!! Φιλάκια!
6 Σεπτεμβρίου 2011 #2 canf Member Μηνύματα 735 Likes 218 Επόμενο Ταξίδι Ολλανδία Ταξίδι-Όνειρο Γύρος Ισπανίας καλως ηρθες!!! καλα ταξιδακια
6 Σεπτεμβρίου 2011 #3 makisg Member Μηνύματα 4.931 Likes 16.821 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι καλώς όρισες.
7 Σεπτεμβρίου 2011 #4 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Καλως ηρθες και καλη αρχη στα ταξιδια σου!
7 Σεπτεμβρίου 2011 #5 XRISTOS71 Member Μηνύματα 3.388 Likes 1.500 KLEOPATRA said: Καλως ηρθες και καλη αρχη στα ταξιδια σου! κλικ για όλη την παράθεση... 3η θέση σήμερα στα καλωσορίσματα για το αγαπητό μέλος ΚLEOPATRA. YΓ. Αντε και με την πρωτιά γρήγορα
KLEOPATRA said: Καλως ηρθες και καλη αρχη στα ταξιδια σου! κλικ για όλη την παράθεση... 3η θέση σήμερα στα καλωσορίσματα για το αγαπητό μέλος ΚLEOPATRA. YΓ. Αντε και με την πρωτιά γρήγορα
7 Σεπτεμβρίου 2011 #6 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου οφ οφ οφ Θελω βραβειο στο παρτυ ..ενταξει?
7 Σεπτεμβρίου 2011 #7 manelaki Member Μηνύματα 1.282 Likes 392 Καλως ηρθες! Και εγω πριν 2 χρονακια τελειωσα το σχολειο και ξεκινησα τα ταξιδια Καλη σου αρχη!
8 Σεπτεμβρίου 2011 #8 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.022 Likes 2.446 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Καλως ηρθες και καλα ταξιδια