Γειά σας κι από μένα! Προτάσεις...

randaplan

New Member
Καλώς σας βρήκα κι εγώ! :) Λοιπόν να μπω στο ψητό... Είμαστε μία παρέα τεσσάρων ατόμων, ηλικίας από 21 έως 23, αγόρια μόνο. Φέτος το καλοκαίρι λέμε να πάμε διακοπές, τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, σε κάποιο Ελληνικό νησί ή στο "κοντινό" εξωτερικό (π.χ. Βουλγαρία, Τουρκία κτλ). Το θέμα είναι ότι το μέρος που θα καταλήξουμε να ταξιδέψουμε θέλουμε να είναι για party animals :bleh: αλλά όχι αποκλειστικά γι'αυτό. Δηλαδή θέλουμε το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έντονο clubbing, αρκετό (όχι υπερβολικά) κόσμο, όμορφες παραλίες που να προσφέρονται για μπάνιο αλλά και για μεταμεσονύκτιες "περιπέτειες", μέτρια οικονομική επιβάρυνση και γενικότερα ένα μέρος που θα θυμόμαστε βάσει των παραπάνω κριτηρίων. Ψάχνοντας σκέφτομαστε για Ίο, Μύκονο, Πάρο ή Βάρνα (Βουλγαρία). Ακόμη θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε δύο μέρη, εάν αυτό συμφέρει. Το ταξίδι θα έιναι περίπου 5-7 ημέρες. Ελπίζω να σας κάλυψα... Τί λέτε; :)

Ulysses

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζυρίχη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Μεξικό
Για τη Βάρνα δεν έχω άποψη, αν και έχω πάει δεν το έψαξα με αυτά τα κριτήρια οπότε δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα...
Και τα τρία νησιά που ανέφερες προσφέρονται για όλα αυτά οπότε επιλέξτε ποιο σας αρέσει περισσότερο ή τι προσφορές βρίσκετε. Η Ίος ίσως έχει ένα στυλ πιο ανέμελο από τα άλλα δύο. Κι επίσης μου φάνηκε πιο "ζεστή", ή εστω οι τουρίστες που την επιλέγουν, με την ένοια ότι εύκολα σχηματίζονται παρέες, κανονίζονται ραντεβού στην παραλία για την επομένη ή και επιτόπου κλπ... :)

Αυτά που θέλεις πάντως γίνονται μια χαρά και στα 3.

randaplan

New Member
Για τη Βάρνα δεν έχω άποψη, αν και έχω πάει δεν το έψαξα με αυτά τα κριτήρια οπότε δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα...
Και τα τρία νησιά που ανέφερες προσφέρονται για όλα αυτά οπότε επιλέξτε ποιο σας αρέσει περισσότερο ή τι προσφορές βρίσκετε. Η Ίος ίσως έχει ένα στυλ πιο ανέμελο από τα άλλα δύο. Κι επίσης μου φάνηκε πιο "ζεστή", ή εστω οι τουρίστες που την επιλέγουν, με την ένοια ότι εύκολα σχηματίζονται παρέες, κανονίζονται ραντεβού στην παραλία για την επομένη ή και επιτόπου κλπ... :)

Αυτά που θέλεις πάντως γίνονται μια χαρά και στα 3.
Σ'ευχαριστώ Ulysses! Θα το λάβω υπόψιν μου!

eril

Member
Επόμενο Ταξίδι
scotland
Ταξίδι-Όνειρο
tromso,norway
Σπετσες πως το βλεπετε

whoknows

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
Καλημερα, Αναμεσα σε οσα ειπες, θα προτεινα την Ιο, εχει αρκετα ενδιαφερουσα νυχτερινη ζωη σε συνδιασμο με τα υπολοιπα που ανεφερες.

alma

Member
Πάρο θα διάλεγα.Η Μύκονος μάλλον τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου θα έχει αυτό που ονόμασες "υπερβολικό κόσμο".Η Πάρος θα έχει αρκετό κόσμο όπως θέλεις.Παραλίες,κλαμπάκια η Πάρος τα έχει όσα ζητάς.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.815
Μέλη
39.548
Νεότερο μέλος
bakalisk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom