• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Γειά σας και... βοήθεια!!!!

tpe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη
Γειά σας σε όλους.... Έχω "κανονίσει" να περάσω Πάσχα Βιέννη, αλλά έχω ένα μικρό...:roll: πρόβλημα. Βλέπετε, θα είναι το πρώτο μου ταξίδι με την 2χρονη κόρη μου... Σκέφτηκα λοιπόν, πως είναι καλύτερα να κλείσω σε κάποιο διαμέρισμα κι όχι σε ξενοδοχείο. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό και φυσικά οικονομικό; Αλλιώς, ένα ξενοδοχείο που είναι "φιλικό" για τα μωρά.

Απορίες για που, πότε κλπ, σε δεύτερη φάση.

Ευχαριστώ...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
χμμ... Έψαξες σε μηχανές αναζήτησης?
Για δες στο laterooms... συνήθως δίνει διαμερίσματα.
Γιατί, όμως, είναι καλύτερο το διαμέρισμα για μία 2χρονη κόρη;
Ψηφίζω ξενοδοχείο.
Το διαμέρισμα συμφέρει όταν η παρέα είναι μεγάλη.

tpe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη
Ναι, έχω δει μερικά. Δεν θα έλεγα πως τρελάθηκα, αλλά δεν είναι χάλια. Θα ήθελα όμως μια άποψη από πρώτο χέρι.
Ο λόγος που προτιμώ το διαμέρισμα έχει να κάνει με το φαγητό της μικρής. Ακόμα δεν έχουμε αποχωριστεί το μπιμπερό, έστω και σε πιο εξελιγμένη μορφή, ενώ χωρίς γάλα απόγευμα και βράδυ έχουμε θέμα... Επιπλέον είναι τρομερό ζουζούνι, άρα, στα 20τμ θα σκάσει! Οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες, οπότε δεν επιλέγω κάτι από τιμή και μόνο...

varioAthens

Member
χμμ... Έψαξες σε μηχανές αναζήτησης?
Για δες στο laterooms... συνήθως δίνει διαμερίσματα.
Γιατί, όμως, είναι καλύτερο το διαμέρισμα για μία 2χρονη κόρη;
Ψηφίζω ξενοδοχείο.
Το διαμέρισμα συμφέρει όταν η παρέα είναι μεγάλη.
Βρε SPROM πως θα φτιάχνει γάλα στο μωρό η γυναίκα??? :bleh:

kitsos!

Member
Επόμενο Ταξίδι
αζορες
Ταξίδι-Όνειρο
περου
καλως ηρθες tpe
ριξε μια ματια κ στο ihacom για διαμερισμα

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Καλώς ηρθες και απο μενα! Λοιπον αν δεν εχετε ιδιαίτερο προβλημα με τη διατροφη του παιδιού (δηλαδη αν δεν του μαγειρευετε χωριστα) θα προτεινα και εγω ξενοδοχειο. Το γαλα δεν ειναι προβλημα, το δινεις και στο ζεσταινουν. Αν πρεπει ομως να μαγειρευει η συζυγος τοτε ναι θα πρεπει να κλεισεις διαμερισμα. Ριξε μια ματια εδω..

Booking.com: hotel Central Apartment, Vienna, Austria. Book your hotel now!
Booking.com: hotel Star Apartments Maria-Theresien-Stra

Βέβαια σε ξενοδοχειο θα βρεις κατι και σε καλυτερη τιμη και πιο κεντρικο. Αλλαξε μονο τις ημερομηνιες. Τη λατρευω τη Βιέννη!!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Δε θα έχετε πρόβλημα, έχουμε μείνει αρκετές φορές σε ξενοδοχεία με πιο μικρό μωρό. Ρίξε μια ματιά σε αυτά που υποτίθεται ότι είναι child friendly: Children friendly accommodation – hotels for families in Vienna

Family-Friendly Hotels in Vienna at Frommer's

Θα ζητήσετε παρκοκρέβατο ή κούνια και βραστήρα για το γάλα. Επίσης να κοιτάξετε να έχει ψυγείο. Πάρτε μαζί ένα μιξεράκι αν αλέθετε ακόμα φρούτα και είστε κομπλέ.
Η μικρή δε θα σκάσει στο μικρό χώρο γιατί μάλλον δε θα περνάτε πολύ χρόνο στο δωμάτιο.
Φυσικά αν βρείτε διαμέρισμα που να σας αρέσει και να είναι κεντρικό προτιμήστε το, γιατί η αλήθεια είναι ότι στο διαμέρισμα θα είστε πιο άνετοι, απλώς δεν έχω κάποιο να προτείνω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα