Γειά σας, είμαι η Νατάσσα και ζω για το επόμενο πάντα ταξίδι.

Natassa.pla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικός
Γειά σας!
Είμαι η Νατάσσα, από Κρήτη, περιττό να πω ότι αγαπώ τα ταξίδια, γι αυτό άλλωστε είμαι εδώ, έχω γίνει εξπέρ στα ταξίδια με παιδί αφού ο γιός μας είναι πάντα μαζί μας από 6 μηνών. Δεν με πολυενδιαφέρει τόσο πολύ ο προορισμός όσο το ταξίδι για το ταξίδι. Ταξιδεύω-ουμε πολύ συχνά στην Ιταλία και την Γαλλία και ευχαριστώς να βοηθήσω όποιους μπορώ ειδικά για αυτές τις δύο χώρες.
Ταξίδι όνειρο ειναι ο Ειρηνικός, αν και δύσκολα μπορώ να φύγω για πολλές μέρες από την δουλειά μου.
Επόμενο ταξίδι στο Λονδίνο σε λίγες μέρες Θεού θέλοντος και απεργών επιτρέποντως...
Α! και εσείς που ξέρετε των traveller πειτε του ότι είμαι πολύ ευαίσθητη και να μην φωνάζει - μαλώνει ... ;)
Επίσης edit πως κάνουμε τον χάρτη??
Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ!
καλά και ασφαλή ταξίδια σε όλους!!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Γεια σου Νατάσσα από την όμορφη Κρήτη! Πήγα να σου πω πως να φτιάξεις τον χάρτη σου αλλά βλέπω τα κατάφερες μόνη σου! Καλωσόρισες λοιπόν! ;)

Natassa.pla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικός
Γεια σου Νατάσσα από την όμορφη Κρήτη! Πήγα να σου πω πως να φτιάξεις τον χάρτη σου αλλά βλέπω τα κατάφερες μόνη σου! Καλωσόρισες λοιπόν! ;)
Ευχαριστώ πολύ! τον χάρτη τον έχω φτιάξει, αλλά έχω ξεχάσει χώρες :) και δεν ξέρω πως θα κάνω edit ... :)

Zeta

Member
Ε, αυτό το ξέρω κι εγώ :D
Κάτω δεξιά στο Πίνακας Ελέγχου Μελών - επεξεργασία προσωπικού χάρτη.
Καλώς ήρθες και σίγουρα θα μας είναι πολύτιμες οι πληροφορίες σου για ταξίδια με παιδιά καθότι δύο και το ένα 4,5 μηνών .

Natassa.pla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικός
Ε, αυτό το ξέρω κι εγώ :D
Κάτω δεξιά στο Πίνακας Ελέγχου Μελών - επεξεργασία προσωπικού χάρτη.
Καλώς ήρθες και σίγουρα θα μας είναι πολύτιμες οι πληροφορίες σου για ταξίδια με παιδιά καθότι δύο και το ένα 4,5 μηνών .
"παιδί και ταξίδι" εδώ είμαι εγώ!
ευχαριστώ για την πληροφορία!

meropi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία ή Ταλίν
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη τη γη με αυτοκίνητο
Νatassa καλώς ήρθες στην παρέα μας και χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι παίρνετε και το ποιδί σας μαζί. Ο άντρας μου και γώ παίρναμε τα παιδιά μας μαζί παντού απ΄όταν γεννήθηκαν (3 τον αριθμό),αν και ακούγαμε διαφορα σχόλια από γνωστούς και φίλους. Τώρα βέβαια που ψιλομεγάλωσαν δε χάνουν ευκαιρία για ταξίδι με σχολεία και ότι άλλο τους προκύψει. Οπως μάθει τελικά κανείς.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Καλωσηρθες με τον ταξιδιαρη σου! Αληθεια ποσο ειναι τωρα? Αφου μας λες οτι τον ταξιδευετε απο μηνων...:roll:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ηρθες Νatassa και απο εμας.

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Γεια σου Νατάσσα. Καλώς μας ήρθες, εύχομαι πολλά ταξίδια!

Natassa.pla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικός
Νatassa καλώς ήρθες στην παρέα μας και χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι παίρνετε και το ποιδί σας μαζί. Ο άντρας μου και γώ παίρναμε τα παιδιά μας μαζί παντού απ΄όταν γεννήθηκαν (3 τον αριθμό),αν και ακούγαμε διαφορα σχόλια από γνωστούς και φίλους. Τώρα βέβαια που ψιλομεγάλωσαν δε χάνουν ευκαιρία για ταξίδι με σχολεία και ότι άλλο τους προκύψει. Οπως μάθει τελικά κανείς.
Μερόπη ευχαριστώ πολύ!!! εγώ να δεις τι άκουσα όταν τον πήραμε ενός χρονού να πάμε στον Λίβανο (Απρίλιος του 2006) άστα...παρόλα αυτά βλέπω σιγά σιγά πολλούς γνωστούς μας να παίρνουν τα παιδιά τους στα ταξίδια τους, όμως δεν είναι το ίδιο να μάθεις το παιδί από μηνων στα ταξίδια από το να το αρχίσεις μία στιγμή στα δέκα, από εκεί που άραζε με τους παπουδογιαγιαδες ....
Ξανά ευχαριστώ για τις ευχές είμαι και γω χαρούμενη που συμμετέχω εδώ, άλλωστε είμαι 1-2 μήνες μέλος αλλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι μ αρεσει εδώ πριν γράψω :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom