Απ'όσο ξερω, Μπαλί και Ταϊλανδή (προς Σαμουί μεριά) είναι η περίοδος των μουσώνων. Ο καιρός είναι καλός σε Άνταμαν (βλ. Πουκέτ). Δεν έχω πάει, οπότε αν οι βροχές υποφέρονται ή όχι θα το ξέρουν όσοι έχουν βρεθεί από εκεί Χριστούγεννα.Γειά σας. Σκέφτομαι να συνδιασω αυτές τις δύο χώρες για το Γαμήλιο ταξίδι για καμιά 15αρια μέρες μάλλον την περίοδο των Χριστουγέννων. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Η Περίοδος των Χριστουγέννων απο αποψη καιρου ε6οναι καλή σε αυτες τις χωρες ?Τι αξίζει να δω?
Η περιοδος μουσωνων ειναι Μαιο με Οκτωβριο στην Ταυλανδη.Απ'όσο ξερω, Μπαλί και Ταϊλανδή (προς Σαμουί μεριά) είναι η περίοδος των μουσώνων. Ο καιρός είναι καλός σε Άνταμαν (βλ. Πουκέτ). Δεν έχω πάει, οπότε αν οι βροχές υποφέρονται ή όχι θα το ξέρουν όσοι έχουν βρεθεί από εκεί Χριστούγεννα.![]()
Εναλακτικα κάποιο άλλο μέρος (όχι Μπαλί και Ταϊλανδή) χωρίς μουσώνες; Άφιξη Τζακάρτα.Η περιοδος μουσωνων ειναι Μαιο με Οκτωβριο στην Ταυλανδη.
Στο Μπαλι τα Χριστουγεννα ειναι περιοδος μουσωνων αλλα συνηθως δε δημιουργει προβληματα.
Ωστοσο, επειδη ο καιρος ειναι ιδανικος για Ταυλανδη θα παρεμενα Ταυλανδη και θα πηγαινα στα νησια της.
Τι λέει για μέσα Ιούνη με αρχές Ιουλίου?Εναλακτικα κάποιο άλλο μέρος (όχι Μπαλί και Ταϊλανδή) χωρίς μουσώνες. Άφιξη Τζακάρτα.
Ξέχασα να βάλω ερωτηματικό. Ερώτηση έκανα στη @varioAthensΤι λέει για μέσα Ιούνη με αρχές Ιουλίου?
Εχοντας παει Μπαλι και Ταυλανδη δεν ψηνομαι για κατι αλλο προς τα εκει και γι' αυτο δεν το εχω ψαξει περαιτερω... θα κοιτουσα για Φιλιππινες αλλα με αυτη τη Τζακαρτα μες τη μεση με μπλεκεις....Εναλακτικα κάποιο άλλο μέρος (όχι Μπαλί και Ταϊλανδή) χωρίς μουσώνες; Άφιξη Τζακάρτα.
Η Τζακαρτα είναι αναπόφευκτα στρατηγικό σημείο άφιξης για την ευρύτερη περιοχή.Εχοντας παει Μπαλι και Ταυλανδη δεν ψηνομαι για κατι αλλο προς τα εκει και γι' αυτο δεν το εχω ψαξει περαιτερω... θα κοιτουσα για Φιλιππινες αλλα με αυτη τη Τζακαρτα μες τη μεση με μπλεκεις....