Γαμηλιο ταξιδι, Ταυλάνδη, Μπαλί

Kyc

New Member
Γειά σας. Σκέφτομαι να συνδιασω αυτές τις δύο χώρες για το Γαμήλιο ταξίδι για καμιά 15αρια μέρες μάλλον την περίοδο των Χριστουγέννων. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Η Περίοδος των Χριστουγέννων απο αποψη καιρου ε6οναι καλή σε αυτες τις χωρες ?Τι αξίζει να δω?

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Γειά σας. Σκέφτομαι να συνδιασω αυτές τις δύο χώρες για το Γαμήλιο ταξίδι για καμιά 15αρια μέρες μάλλον την περίοδο των Χριστουγέννων. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Η Περίοδος των Χριστουγέννων απο αποψη καιρου ε6οναι καλή σε αυτες τις χωρες ?Τι αξίζει να δω?
Απ'όσο ξερω, Μπαλί και Ταϊλανδή (προς Σαμουί μεριά) είναι η περίοδος των μουσώνων. Ο καιρός είναι καλός σε Άνταμαν (βλ. Πουκέτ). Δεν έχω πάει, οπότε αν οι βροχές υποφέρονται ή όχι θα το ξέρουν όσοι έχουν βρεθεί από εκεί Χριστούγεννα. :rolleyes-80:

varioAthens

Member
Ο καιρος ειναι πολυ καλος και γι'αυτο τα Χριστουγεννα θεωρουνται high season ειδικα στην Ταυλανδη. Στο Μπαλι ειναι περιοδος βροχων αλλα χωρις κρυο... ενω οι βροχες αυτες, ως τροπικες που ειναι, δεν θα δημιουργησουν -θεωρητικα- ιδιαιτερο προβλημα στο προγραμμα σας.

varioAthens

Member
Απ'όσο ξερω, Μπαλί και Ταϊλανδή (προς Σαμουί μεριά) είναι η περίοδος των μουσώνων. Ο καιρός είναι καλός σε Άνταμαν (βλ. Πουκέτ). Δεν έχω πάει, οπότε αν οι βροχές υποφέρονται ή όχι θα το ξέρουν όσοι έχουν βρεθεί από εκεί Χριστούγεννα. :rolleyes-80:
Η περιοδος μουσωνων ειναι Μαιο με Οκτωβριο στην Ταυλανδη.
Στο Μπαλι τα Χριστουγεννα ειναι περιοδος μουσωνων αλλα συνηθως δε δημιουργει προβληματα.
Ωστοσο, επειδη ο καιρος ειναι ιδανικος για Ταυλανδη θα παρεμενα Ταυλανδη και θα πηγαινα στα νησια της.

tatooine

Member
Η περιοδος μουσωνων ειναι Μαιο με Οκτωβριο στην Ταυλανδη.
Στο Μπαλι τα Χριστουγεννα ειναι περιοδος μουσωνων αλλα συνηθως δε δημιουργει προβληματα.
Ωστοσο, επειδη ο καιρος ειναι ιδανικος για Ταυλανδη θα παρεμενα Ταυλανδη και θα πηγαινα στα νησια της.
Εναλακτικα κάποιο άλλο μέρος (όχι Μπαλί και Ταϊλανδή) χωρίς μουσώνες; Άφιξη Τζακάρτα.

Last edited:
  • Like
Reactions: Kyc

tatooine

Member
Τι λέει για μέσα Ιούνη με αρχές Ιουλίου?
Ξέχασα να βάλω ερωτηματικό. Ερώτηση έκανα στη @varioAthens
Το δικό μας καλοκαίρι εκεί είναι καλά αν εξαιρέσεις τις καθημερινές σποραδικές βροχές και την υγρασία.
Φέτος Αύγουστο ήταν μια χαρά. Το βράδυ όταν έβρεχε κοιμόσουν σαν πουλάκι με ανοιχτές τζαμόπορτες και την βροχή να ακούγετε.

• Like
Reactions: Kyc

varioAthens

Member
Εναλακτικα κάποιο άλλο μέρος (όχι Μπαλί και Ταϊλανδή) χωρίς μουσώνες; Άφιξη Τζακάρτα.
Εχοντας παει Μπαλι και Ταυλανδη δεν ψηνομαι για κατι αλλο προς τα εκει και γι' αυτο δεν το εχω ψαξει περαιτερω... θα κοιτουσα για Φιλιππινες αλλα με αυτη τη Τζακαρτα μες τη μεση με μπλεκεις....

tatooine

Member
Εχοντας παει Μπαλι και Ταυλανδη δεν ψηνομαι για κατι αλλο προς τα εκει και γι' αυτο δεν το εχω ψαξει περαιτερω... θα κοιτουσα για Φιλιππινες αλλα με αυτη τη Τζακαρτα μες τη μεση με μπλεκεις....
Η Τζακαρτα είναι αναπόφευκτα στρατηγικό σημείο άφιξης για την ευρύτερη περιοχή.
Όχι Φιλιππίνες ήμασταν πριν λίγο καιρό, Ίσως από τη μεριά μου Περθ και πέριξ μαζί με Μπαλί.
Θα δείξει.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.937
Μέλη
39.650
Νεότερο μέλος
Giorgos K4

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom