• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαμηλιο στο Ντουμπαι.μερες?

NIKOS82

New Member
Κατ αρχην συγχαρητηρια σε ολους για την ομορφη αυτη παρεα.
Ειναι το δευτερο μου ποστ οποτε συγχωρεστε με για τα οποια λαθη

Εχουμε αποφασισει να παμε στο Ντουμπαι γαμηλιο ταξιδι και η απορια μας ειναι αν θα πρεπει να παρουμε το κλασικο 5-6 μερες με τα σαφαρι κλπ ή ενα 9ημερο που εχει τις 3 πρωτες μερες Ντουμπαι με το ενω προγραμα και μετα 5 μερες στο τουριστικο ΡΑΣ ΑΛ ΧΕΙΜΑ για χαλαρωση μπανια κλπ.
Παρακαλω οι γνωστες ας βοηθησουν λιγακι γιατι ολοι ξερουμε οτι μια βοηθεια απο πριν μετραει.
Το κοστος των εκδρομων ειναι το πρωτο 410 με 500 ευρω το πρωτο και 665 με 725 ευρω το δευτερο.
Στις τιμες δεν συμπεριλαμβανονται 210 ευρω φοροι και 30 φιλοδωρηματα.

Με εκτιμηση
Νικος

XRISTOS71

Member
Καταρχήν ξεκινάμε απο τα λάθη !!!!!!!!!!:D:D
1ο λάθος παντρέυεσαι !!!!!
2ο λάθος θες να πας στο dubai !!!
To 3o έιναι οτι θες να τα συνδυάσεις και τα μαζί

Αλλά μας δηλώνεις οτι το έχετε ήδη αποφασίσει εμείς χατήρια και γνώμες δεν αλλάζουμε :cool:
Να πάς να πάς να πάς και επείδη δεν δείχνεις και για ''τσίπης'' να πάς το 9 ημερο να το ευχαριστηθείτε ;)

ΥΓ.1
δεν νομίζω να πιστεύεις αυτα που σου γραφω περι λαθών ?????:rolleyes:
γραφουμε και καμιά λαλακία να περνάει η ώρα .
Φευγω τωρα γιατι θα πέσει παντόφλα στο σπίτι αν αργήσω και σήμερα
:haha::haha::haha::haha:

ΥΓ.2 μεγάλο topic βλέπω να ξεκινάει και σήμερα :haha::haha:

NIKOS82

New Member
Εννοειται πως για πλακα το πηρα!
Το θεμα με τις μερες και γενικα τα προγραμματα των εκδρομων εκει μας απασχολουν (εννοειται γλυκια αυτη η απασχοληση).

Υ.Γ Το θεμα τον γαμο δεν το λες μονο εσυ αλλα και ο λαος.
Αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι το οτι ο λαος ειναι σοφος.

Traveller

Member
Μην το συζητάς καθόλου... αν είναι να σου δώσουν 1.000? το άτομο κάνε την καρδιά σου πέτρα και πάρε τις 9 μέρες... είναι δύσκολο το ξέρω να περάσουν 9 μέρες στο Ντουμπάι και τα πέριξ αλλά με τα 2.000? που θα κονομίσετε πάτε μετά μια Ιταλία και όλη η φόλα του Ντουμπάι θα είναι πια μια κακιά ανάμνηση...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αχ να ζήσετε ! Η ώρα η καλή, πόσο λατρεύω να ακούω για γαμήλια ταξίδια.
Εγώ είχα πάει στη Μεγάλη Κερασιά Τρικάλων μαζί με τα πεθερικά μου. Νηστεία και προσευχή όλη μέρα. Βοήθεια μας .

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ντουμπάι!!!!!!!
ένας λόγος που θέλω να ξαναπαντρευτώ ειναι να με παει εκεί ο καλός μου..
περιμένω εντυπώσεις και οπωσδήποτε ιστορία!!
να ζήσετε και στα δικά μου!!

Borealis

Member
Εγώ είχα πάει στη Μεγάλη Κερασιά Τρικάλων μαζί με τα πεθερικά μου. Νηστεία και προσευχή όλη μέρα. Βοήθεια μας .[/quo

τουλάχιστον θα κάνατε και καμιά εκδρομή μέχρι τη Μικρή Κερασιά που ακούω ότι σκίζει...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ είχα πάει στη Μεγάλη Κερασιά Τρικάλων μαζί με τα πεθερικά μου. Νηστεία και προσευχή όλη μέρα. Βοήθεια μας .[/quo

τουλάχιστον θα κάνατε και καμιά εκδρομή μέχρι τη Μικρή Κερασιά που ακούω ότι σκίζει...
Είχε και πανηγύρι με ηπειρώτικο κλαρίνο . Τσακίρ κέφι.

NIKOS82

New Member
Πιστευω να ειναι ωραια αλλα για τις μερες κανενας γνώστης ?
Ιταλια δεν σκεφτηκαμε ισως γιατι ειναι πολυ κοντα και μπορεις να πας και καποια αλλη στιγμη της ζωης σου.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πέραν της πλάκας που κάνουν τα παιδιά, εγώ θα έλεγα ότι αφού έχετε αποφασίσει τον προορισμό, μην κόψετε χρήματα από το ταξίδι σας. Αυτά βεβαίως τα λέω χωρίς να έχω πάει άρα δεν έχω και ιδέαν αν αξίζει ή όχι, αλλά γενικά ως concept το γαμήλιο ταξίδι καλό είναι να το ευχαριστηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Κόψτε από αλλού (τους παρκαδόρους από τη δεξίωση ας πούμε :D )

Traveller

Member
Πιστευω να ειναι ωραια αλλα για τις μερες κανενας γνώστης ?
Βρε εσύ πίστευε ότι θες αλλά το μέρος είναι τρελλή φόλα... σε τίποτε δεν είναι top... oύτε καν στο φαί... οι παραλίες δεν έχουν καμιά σχέση με Μεσόγειο ή Καραϊβική και για το σαφάρι που λες είναι μια tourist trap και μισή... πας εσύ και καμιά εικοσαριά άλλοι κατσαπλιάδες με τζιπάκια στην έρημο και στο τέλος σας πάνε σε μια φάρμα με κάτι ψωροκαμήλες τρώτε ένα φαί της συμφοράς και χορεύει μια Καζάκα γκόμενα "παραδοσιακούς" χορούς... δεν ξέρεις αν είναι για γέλια ή για κλάμματα...το μόνο καλό που ίσως έχει είναι το ξενοδοχείο και αυτό αν τα σκάσετε χοντρά... με λίγα λόγια αν έχεις για πέταμα 2.000? προχώρα αλλιώς ψάξου... με αυτά τα χρήματα μπορείς να κάνεις φανταστικά ταξίδια, είναι κρίμα να τα χαραμίσεις να πας στο Ντουμπάι... από εκεί και μετά αν επιμένεις πήγαινε, απλά μην πεις ότι δεν στα είπαμε... αλλά γαμήλιο ρε μπαγάσα στο Ντουμπάι ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος δεν το θέλει...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Tί θα πει κατσαπλιάδες;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα