• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία με φίλη

nhrhis

New Member
Γεια σας:clap:
είμαι νεα στο site τον Ιανουάριο θα πάω Γαλλια με την κολλητή μου για 5 μέρες. Διαβασα αρκετα πράγματα για τα ξενοδοχεια και απ'ότι κατάλαβα είναι όλα για :mad::mad:

θέλω να δείτε κάποια στα οποία κατέληξα και να μου πείτε ποιο ειναι το καλυτερο. Δεν θελω να μου προτεινετε καποιο αλλο γιατι δε θελουμε να δωσουμε παραπανω λεφτα:)

Booking.com: H

http://www.booking.com/hotel/fr/com...2-15;srfid=7942adb6d7261d1fe218a0bc9903a5d9X3

Booking.com: ξενοδοχείο Clauzel, Παρίσι, Γαλλία - 419 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

Booking.com: ξενοδοχείο Victor Mass

Είμαστε ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα και έχουμε καταμπερδευτει.:cool:

Julia21r

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nuremberger
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Γεια σου και εσένα !!!!
Πωπω πόσο σε ζηλεύω που θα πας Γαλλία,ήμουν το καλοκαίρι κ πέρασα απίστευτα !!!
Ετοιμάσου για το ονειρεμένο Παρίσι λοιπόν...

Είδα τα ξενοδοχεία που αναφέρεις,πιστεύω πως θα διάλεγα το Victor Massé λόγο της περιοχής του...είναι κοντά στην όπερα,οπότε κοντά κ σε μετρό κ στην αγορά και πιστεύω θα σας βολέψει περισσότερο απ τα άλλα..!!!!!

chrisbd

Member
Για Clauzel , Victor Masse δες και εδώ η περιοχή είναι κακόφημη αλλά ασφαλής...προτίμησε το Drouot καλύτερα....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Στο Drouot πολυ προσφατα εμειναν φιλοι μου. Τα δωματια ιδιατερα μικρα αλλα καθαρα, κοινοχρηστοι χωροι πολυ βρωμικοι, προσωπικο ευγενεστατο, ιδιατερα εξυπηρετικο και με πολυ καλη γνωση αγγλικων. Το βραδι κοιμουνται και πρεπει να τους χτυπας για να μπεις αλλα ανοιγουν αμεσως.

taxidaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Το πρώτο ξενοδοχείο θα το απέκλεια λόγω περιοχής, μια που θα είσαστε 2 κορίτσια.
Έχω μείνει στην περιοχή και η αλήθεια είναι κάπως...
Θα επέλεγα το 4ο, λόγω λατρείας μου στη Μονμάρτρη!!! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia