• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Γάντια

iceage2609

New Member
Καλησπερα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για ισοθερμικά γάντια για την κοπέλα μου μιας κ πρόκειτε να πάμε ενα ΠΣΚ εντός Ελλάδος.
Θερμοκρασιες όχι κατω απο 3-4 βαθμούε κελσίου απλα θα ήθελα να είναι λόγω ιατρικού θέματος όσο το δυνατον μάλλινα κ εαν γίνεται κ καπως Slim.
Να μπορεί να τα βάλει δλδ κ στην βολτα εξω το χειμώνα χωρις να της πεφτουν κλειδια κτλ.
Ευχαριστώ.

iceage2609

New Member
Ψάξε για γάντια μονωμένα με THINSULATΕ..
Σε ευχαριστώ, έχεις κάποια συγκεκριμένη σκέψη που έχεις δοκιμάσει ή ξερεις ?

Έκανα ενα search κ υπάρχουν αρκετά κ φυσικα θα το τσεκαρω κιάλλο κ θα παω να δω κ απο κοντα.

echo2011

Member
Έχω κάποια που πήρα από το εξωτερικό, αλλά σίγουρα έχει και εδώ. Είναι ζεστά (ισοθερμικά) χωρίς να είναι πολύ χοντρά. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές, γάντια του σκι, fleece, μάλλινα απέξω μονωμένα μέσα.. Εγώ πήρα αυτά που έχουν "κομμένα δάχτυλα" γιατι τα ήθελα για ταξίδι για να μπορώ να βγάζω φωτογραφίες..

hamurabi

Member
παιδια θελω να ρωτησω επειδη για αλλη μια χρονια ετοιμάζομαι Χριστούγεννα για βόρεια Ευρώπη...
Εχετε να προτεινετε απο που να παρω κανα καφε δερμάτινο γατάκι με επένδυση για το κρύο?
Τα αλλα τα κλασσικά γαντια που εχω δε βολεύουν ουτε για να πιάνω κινητο ουτε φωτογραφική και έλεγα να παρω δερματινο

HummingBird

Member
Εχετε να προτεινετε απο που να παρω κανα καφε δερμάτινο γατάκι με επένδυση για το κρύο?
Εννοείς κάτι τέτοιο;

Πάντως και με το δερμάτινο γάντι θα έχεις πρόβλημα, είναι συνήθως και πιο χοντρά από τα κλασικά μάλλινα και θα είσαι σαν κουλός με το κινητό, τη φωτογραφική κτλ.

nikoletta1982

Member
υπαρχουν γαντια που ειναι καταλληλα για κινητα με οθονη αφης..κανε search "γαντια για κινητα" κ σ βγαζει πολλα για να δεις αν χρειαζεσαι κατι τετοιο..

hamurabi

Member
Έχετε κάποιο δοκιμασμένο γάντι ας μην είναι και δερμάτινο που να κάνει για πολύ κρύο και νάναι όσο πιο ανετο γίνεται για χρήση κινητού;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.519
Νεότερο μέλος
PanosZ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα