Το Σαντιάγο θέλει τουλάχιστον 2 διανυκυερευσεις για μένα αν πάτε κορονισ είναι μια μέρα εκδρομή, αν πάτε ποντεβεδρα ομοίως.Έχει πάει κανείς από Πόρτο στο Santiago de Compostela ;
Ξέρετε κανένα αξιόπιστο site για εισητήρια;
Τραίνο ή λεωφορείο;
Santiago de Compostela αξίζει διανυκτέρευση για να δούμε
και Coruna;
@Yorgos τι λέει;
Σίγουρα θα έβαζα μέσα το Guimarães που προσωπικά μου άρεσε πολύ και είναι σε περίπου 1 ώρα απόσταση με τα ΜΜΜ από το Πόρτο.Σε ταξιδι 10-11 ημερών σε βόρεια Πορτογαλία και Γαλικία, τι αξίζει να συμπεριλάβω πέρα από Πόρτο, Σαντιάγο και Κορούνια ώστε να δω κάτι διαφορετικό αλλά και προσβάσιμο με τρένα και λεωφορεία;
Ωραία ιδέα, φαίνεται ατμοσφαιρικό μέρος και μου βγάζει μια γλυκιά μελαγχολία. Αν και μικρή πόλη, σκεφτομαι να μείνω κι ένα βράδυ πριν πάω Γαλικία.Σίγουρα θα έβαζα μέσα το Guimarães που προσωπικά μου άρεσε πολύ και είναι σε περίπου 1 ώρα απόσταση με τα ΜΜΜ από το Πόρτο.
Δυστυχώς στην Γαλικία δεν έχω πάει ακόμη, Είναι στα προσεχώς…Ωραία ιδέα, φαίνεται ατμοσφαιρικό μέρος και μου βγάζει μια γλυκιά μελαγχολία. Αν και μικρή πόλη, σκεφτομαι να μείνω κι ένα βράδυ πριν πάω Γαλικία.
Από Γαλικια, έχεις κάτι να προτείνεις για εκδρομή ή και διανυκτέρευση κοντά σε Α Κορούνια και Σαντιάγο;