Κεχαγιάς Ευθ
New Member
Επισκέφθηκα τη Βουλγαρία στις 4/10/2023 μπαίνοντας από την Ελλάδα στην Βουλγαρία οδηγώντας το αυτοκίνητό μου από Συνοριακή Διέλευση Kapitan Petko Voyvoda ( Ορεστιάδα) - Στα σύνορα υπήρχαν δύο αυτόματα μηχανήματα όπου εγώ και 5 άλλοι ταξιδιώτες προσπαθούσαμε να πάρουμε την viegnete αλλά οι μηχανές δεν δούλευαν - ρώτησα τον αξιωματικό στα σύνορα πώς μπορώ να πάρω viegnete και μου είπε να πάω στο πλησιέστερο βενζινάδικο στο δρόμο μου προς τη Σόφια για να το πάρω - Οπότε οδηγώ από τα σύνορα μέχρι Mustafa`nin Yeri - Αγορά - Εστιατόριο - Kasap - Tir Parki - Εκεί έπρεπε να περιμένω στην ουρά για 3 οδηγούς φορτηγών για να φτιάξουν το viegnete για περίπου 10 λεπτά και μετά πλήρωσα και πήρα τη δική μου βινιέτα 7 ημερών - Μετά από 3 ημέρες στις 6/10/2023 επιστρέφοντας πίσω στην Ελλάδα 60 χλμ πριν από τα σύνορα της Kuluta με σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα με στολές και μου ζητούσαν χρήματα για πρόστιμο παρουσιάζοντάς μου μια φωτογραφία του αυτοκινήτου μου χωρίς biniete για 15 λεπτά πριν πάρω το bigniete στο petol σταθμός - Αρνήθηκα να πληρώσω αυτό το πρόστιμο και επέστρεψα πίσω στην Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα στα σύνορα στην Κουλάτα - Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά καλό είναι να ξέρετε