Γεια σας , ειμαι καινουριο μελος και απλα πολυ προβληματισμενος και σκεφτηκα να παρω μερικες γνωμες. Συζηταμε με την κοπελα μου να παμε διακοπες φετος το καλοκαιρι ειμαστε νεοι σε ηληκια και ψαχνουμε κατι ιδιαιτερο απλα να ευχαριστηθουμε το μερος τα μπανια και γενικοτερα ο ενας την παρεα του αλλου! Αυτοκινητο υπαρχει ! Νησι κατα προτιμηση ! Συζηταμε για κυθηρα! Υπαρχει ενα προβλημα, οι σχεση μας ειναι απο αποσταση και ειμαστε μαζι ενα μηνα χριστουγεννα ενα πασχα και τρεις μηνες το καλοκαιρι ! Εγω σπουδαζω στο εξωτερικο και οσο λειπω μονο διαβαζω και γενικοτερα μαζευω χρηματα για να περασω χρονο μαζι της , εκεινη σπουδαζει ελλαδα και ενω εγω δεν εχω θεμα με το οικονομικο μου λεει οτι η μια εβδομαδα που προγραμματιζω στα κυθηρα ισως ειναι πολυς καιρος γιατι μετα δεν εχει λεφτα να κανει κατι με τις φιλες τις ! Τι να κανω να το αφησω πανω της , εμενα με στεναχωρει το γεγονος οτι μια εβδομαδα μονο για τους δυο μας δεν μπορει να βρεθει μεσα σε τρεις μηνες αλλα δεν θελω και να την στεναχωρησω απο τη μερια μου! Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη των κοριτσιων , επισης θα ηθελα συμβουλες για κοντινους προορισμους για μονοημερα -τριημερα κοντα στην αττικη με χαμηλο κοστος μηπως μπορεσω να το κανονισω και να το παρω ολο πανω μου γιατι οπως σας ειπα θελω να περασω χρονο μαζι της ! Δεν ψαχνουμε το τρελο ξεφάντωμα μπαρακια καφεδες παραλιες ησυχα πραγματα !