Βοηθεια για γκατζετ!!!

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Λοιπον εχω ενα σωρο αρχεια pdf και word και θελω να τα μεταφερω μαζι μου στην Ταιλανδη.και φυσικα να τα διαβαζω κατα την διαδρομη.Μην μου πειτε λαπτοπ,κατι μικρο ευχρηστο και φτηνο.και αν μπορουσε να εχει και καποιες ακομα δυνατοτητες ακομα καλυτερα(gps.phone)Μην μου πειτε iphone3g-πανακριβο.κοστος 100-150 ευρω.Δεν μπορω να κουβαλαω 400 σελιδες εκτυπωμενες επιτελους!!!

vamvakoolas

Member
αγοραζεις ενα rye GPS (ή παρομοιες φτηνες μαρκες) απο κοτσοβολο με κοστος απο 80 ευρα και του πετας μεσα pdf reader απο εδω

Foxit Software εσυ θες την εκδοση 5.0 και Ξεζιπάρεις στο pc σου και μεταφέρεις το .exe που προκύπτει στην συσκευή σου και το τρέχεις με διπλό κλικ...Δεν θέλει εγκατάσταση..Απλώς τρέχεις το .exe

(Κάνε ένα φάκελο στην αποσπώμενη μνήμη σου ονομασέ τον Pdf Reader (π.χ) και βάλε το .exe μέσα...)

αυτα:bleh:

alexstef2

Member
Υπάρχει μια συσκευούλα που λέγεται kiddle book ή kiddle electronic reader book που φορτώνεις μέσα αρχεία (πχ pdf) και τα διαβάζεις. Χωρητικότητα σούπερ. Δε ξέρω αν υπάρχει εδώ αλλά πιστεύω ότι θα το βρεις εύκολα από Internet (ebay, amazon κλπ).
Το κόστος κυμαίνεται από 80 έως πολύ πάνω..Δε ξέρω περισσότερα αλλά αν σε ενδιαφέρει ψαξτο στο νετ..

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
θελω να δεις αυτο και να μου πεις αν κανει για την δουλεια που το θελω.Επιπλεον δεν καταλαβα αν φορτιζει κατευθειαν απο κοινη πριζα ή με usb θυρα μεσω υπολογιστη.Δες...Delorme RI-104 - Skroutz.gr

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
θα συμφωνήσω με τον alexstef. το κουβαλούσε ενας διπλανός μου στο αεροπλάνο. δεν τον ρώτησα λεπτομέρειες. είναι λίγο μεγαλύτερο από Α4 και παχύ όσο ένα πακέτο τσιγάρα (αυτό που είδα)

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Μιλαω για κατι πιο μικρο.το Α4 ειναι μεγαλο.μαλλον κατι σε gps.Παντως ευχαριστω

alexstef2

Member
θελω να δεις αυτο και να μου πεις αν κανει για την δουλεια που το θελω.Επιπλεον δεν καταλαβα αν φορτιζει κατευθειαν απο κοινη πριζα ή με usb θυρα μεσω υπολογιστη.Δες...Delorme RI-104 - Skroutz.gr
Οχι δε λέω αυτή τη συσκευή.. Κ η συγκεκριμένη δε ξέρω καν αν διαβαζει pdf.
Εκτός από Α4 υπάρχουν διάφορα μεγέθη. Το πιο συχνό είναι περίπου στο μέγεθος της παλάμης

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
εγω παντως προτιμω τις εκτυπωμενες σελιδες παρα να κουβαλαω ενα μαραφετι που πρεπει να φορτιζω και να βγαζω τα ματια μου οταν πρεπει να διαβασω κατι. Σιγα σιγα πεταω οποια εκτυπωση δε χρειαζεται πια και στο γυρισμο δεν εχω τιποτα. Σε ενα ταξιδι προτιμω να εχω μονο τη φωτογραφικη μηχανη και ενα κινητο της πλακας που δεν με νοιαζει αν το χασω και τιποτα αλλο.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Θα στραβωθείς με τα gps. Αντίθετα η οθόνη του Kindle είναι ειδικά φτιαγμένη γι' αυτό το σκοπό. Την ανάγνωση δηλαδή ηλεκτρονικών βιβλίων. Απ' ότι βλέπω το καινούριο kindle παίζει στο ebay γύρω στα 200 ευρώ.

vamvakoolas

Member
Εγω παντως δεν εχω στραβωθει (και ειχα και το 3.5") και βλεπω και ταινιες και φωτος......ολα αυτα στα 80 max..

α ξεχασα...εχει και gps:bleh:

leon00

Member
Λοιπον εχω ενα σωρο αρχεια pdf και word και θελω να τα μεταφερω μαζι μου στην Ταιλανδη.και φυσικα να τα διαβαζω κατα την διαδρομη.Μην μου πειτε λαπτοπ,κατι μικρο ευχρηστο και φτηνο.και αν μπορουσε να εχει και καποιες ακομα δυνατοτητες ακομα καλυτερα(gps.phone)Μην μου πειτε iphone3g-πανακριβο.κοστος 100-150 ευρω.Δεν μπορω να κουβαλαω 400 σελιδες εκτυπωμενες επιτελους!!!
λοιπον η γνωμη μου για το ταξιδι σου ειναι ενα netbook
-7-10 '' οθονη
-παιζει ταινιες για τη διαδρομη
-μπορει να γινει gps ευκολα μεσω bluetooth gps και καποιου προγραμματος
γενικα ειναι ενα laptop χωρις cd ή dvd και με solid σκληρο 4-8-16-160 gb
και εχει και 2-3 usb για εξωτερικο σκληρο
τιμες καινουριο γυρω στα 200-270 ευρω
E-SHOP.GR: ASUS EEE PC701 4G BLACK
http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=426&productid=6627
μεταχειρισμενα γυρω στα 150 ευρω

τωρα μου΄ρθε μια καλυτερη ιδεα αν το θεωρεις ακριβο ,
βαλε ολα τα αρχεια σε μια καρτα sd παρτη μαζι σου και εκει που θα πας αγορασε ενα netbook (πρειπει να τα εχουν πιο φθηνα) βαλε την καρτα μεσα(εχουν card readers) και καλο διαβασμα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom