• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Βοηθεια..ανοιξτε μου τα ματια....

D

Delmem2549

Guest
Καλησπερα, λογω υποχρεωσεων δεν μπορεσαμε να παμε καλοκαιρινες διακοπες (εγω και η γυναικα μου) και ειπαμε να παμε ενα ταξιδακι το φεβρουαριο-Μαρτιο για 15-20 ημερες.
θα ηθελα τη βοηθεια σας.

ειμαστε γυρω στα 30
ταξιδευουμε παντα μονοι η με παρεα ..ποτε γκρουπ (βγαζουμε σπυρακια)
ειμαστε διαθετιμενοι να παμε παντου αλλα σχετικα ανετα δλδ οχι 75 stopover και πτηση max 12 ωρες σερι.
το μερος θα θελαμε να συνδιαζει κουλτουτα αλλα και καλοκαιρινες διακοπες δλδ μπανια και παραλια αλλα οχι μονο

για παραδειγμα σκεφτομαστε ινδια μερικες μερες δελχι αγκρα κα καταληξη γκοα ή κεραλα οχι οδικα με πτηση.

ή αφρικη -cape town - ακρωτηρι καλης ελπιδας αλλα δεν φτανει απο μονο του θα ηθελα και κατι ακομα.

που θα μπορουσαμε να παμε και να συνδιασμουμε τα παραπανω?? κατι απο νοτια αμερικη ? αλλου ? που ?

ταιλανδη εχουμε παει και ενω ψηνομαστε τρελλα για δευτερη φορα θα θελαμε να δουμε και κατι αλλο..

thanks .....
Γιαννης.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Γιάννη καλημέρα.
σε ψήνω για myanmar αλλά μου αρέσει και η ιδέα της ινδίας...
και οι δυο προορισμοί εξίσου αξιόλογοι..
την ινδία θα την συνδύαζα καλύτερα με νεπάλ!αρκεί να έχεις 20 μέρες ...
καλή επιλογή..

Zeta

Member
Θα σου πρότεινα από Καραϊβικη, την Κούβα και από Νότια Αμερική, το Περού

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ένας είναι ο προορισμός του ανθρώπου.
Η Νέα Ζηλανδία. :)
Όχι τίποτα άλλο αλλά νομίζω ότι είναι ένα μέρος στο οποίο πρέπει να πας σχετικά νέος. Και είκοσι μέρες είναι ότι πρέπει.

D

Delmem2549

Guest
βρε παιδια ωραια ολα αυτα τα εχω σκευτει και εγω αλλα θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο να μου πειτε πιο συγκεκριμενα πραγματα, μια χωρα ετσι δεν λεει τιποτα, σιγουρα μπορω να παω περου, αργεντινη ,η οπου αλλου αλλα εκει τι ?
δλδ σε πιο μερος πχ παραλια , δεδομενου οτι θελω να παω σε καποιο μερος να γυρισω μερικες μερες σε ακτινα πχ 200 χιλιομετρα και μετα μια εσωτερικη πτηση για ενα αλλο μερος και εκει να γυρισω σε ακτινα πχ 200-300 χλμ.
οπως αυτο που λεω με την ινδια δελχι - αγκρα και μετα γκοα.
περου τι θα μπορουσα να κανω σε αυτο το στυλ , η οπου αλλου, οποτε αν μπορειτε γινεται λιγο πιο συγκεριμενοι.
ρωταω εδω γιατι πολυ κοσμος εχει ταξιδεψει και ξερει απο πρωτο χερι.
επισης η αλλη παραμετρος ειναι φεβρουαριος - μαρτιος, και το budget ειναι στα 4000-5000.
ευχαριστω...
Γιαννης

giorgosk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Πήγαινε εκεί που θες εσύ.

Εδώ μπορεί να δεις 100 διαφορετικούς προορισμούς.

D

Delmem2549

Guest
Πήγαινε εκεί που θες εσύ.

Εδώ μπορεί να δεις 100 διαφορετικούς προορισμούς.
βρε φιλε εκει που θελω θα παω σιγουρα, αλλα με τοσες χιλιαδες προορισμους μπορει και να μην ξερεις τι υπαρχει ωστε να το θες....ετσι ρωτησα εδω γιατι δεν εχω και στο νου μου ολα τα καταπληκτικα απιθανα μερη που υπαρχουν στον κοσμο και ειπα να ρωτησω του συμφορουμιτες για να μοιραστουν μαζι μου μια προταση που ειτε εχουν παει και ξερουν να πουν ειτε εχουν για οποιοδηποτε λογω οι ιδιοι εχουν ψαξει...

πχ που να ξερω οτι στο εκουαδορ εχει οπο τις καλυτερες παραλιες...οποτε και γιαυτο ρωταω....ειναι αλλιως καποιος να σου πει κοιτα φιλε δες αυτο και αυτο παρα να ψαχνεις στα χαζα γενικα..

επισης το παντρεμα παραλια και ιστορια και τοπια ειναι δυσκολο

Γιαννης.

GTS

Member
Νομίζω αγαπητέ ότι πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος, να μας πεις δηλ. ιεραρχικά και σαφώς τι ψάχνεις....κάθε προορισμός έχει τα δικά του...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
επισης το παντρεμα παραλια και ιστορια και τοπια ειναι δυσκολο ..
Οχι και τοσο δυσκολο οταν μιλαμε για Μεξικο! Οι μερες που εχεις και η εποχη ειναι οτι πρεπει για ταξιδι στο Γιουκαταν. Εγω ειχα 18 μερες και το συνδυασα με Μπελιζ αλλα εμεινα στα παραλιακα κυριως μερη και στα νησια. Ειναι ενα καταπληκτικο ταξιδι με οση παραλια , ζουγκλα και αρχαιες πολεις των Μαγια αντεχεις ;)

Zeta

Member
Εγώ έχω πάει στην Κούβα, όπως προανέφερα, όπου κι αυτή διαθέτει πολύ παραλία στο Βαραδέρο.
Τρινιδάδ:προστατευόμενη πόλη της UNESCO με πολύ καλή παραλία επίσης και φυσικά το εσωτερικό της χώρας το οποίο είναι ένα ατελείωτο τοπίο...
Φυσικά δεν μιλάμε για την Αβάνα η οποία είναι πλούσια σε ιστορία, αρχιτεκτονική, μνημεία, μουσική κ.λ.π.
Στο Περού δεν έχω πάει αλλά το έχω ψάξει λίγο και πιστεύω οτι διαθέτει πολύ από τοπίο και μάλιστα με πολλές εναλλαγές.
Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρω πολλά για Μάτσου Πίτσου, Κούσκο, Περουβιανές Άνδεις.
Είναι ένας από τους αρχαιότερους πολιτισμούς της Λατινικής Αμερικής.
Όσο για παραλίες, δεν το έχω ψάξει.
Θα σε ενημερώσω, αν τα καταφέρω, κάποια άλλη στιγμή.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Από παραλίες δεν έχει και σπουδαία πράγματα το Περού, κάτι πολύ μέτριες παραλίες μόνο που πάει η ξιπασμένη ελίτ της Λίμα και του Τρουχίγιο, από όλα τα άλλα όμως, έχει και στον υπερθετικό βαθμό, ειδικά από αρχαία, αποικιακά και φύση έχει ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Πάω στην Καχαμάρκα για τέταρτη φορα σε λίγες μέρες για ανάπαυση.

Συμφωνώ κι επαυξάνω για το Μεξικό, τα ίδια για την Ινδονησία, τη Σρι Λάνκα και την Ινδία, έχουν απ' όλα και το κόστος είναι σχετικά χαμηλό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα