• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Βοηθεια Για Ταυλανδη

tolis_21

Member
μετα απο προσπαθεια και πολλη κουβεντα αποφασισαμε 3 μαντραχαλοι να παμε ταυλανδη απο 6/3 και για 7-10 μερες για ηλιο μπανιο και ξεκουραση.

εγω διαβασει αρκετα τα θεματα εδω μεσα αλλα μπορω να πω οτι στο τελος χαθηκα, οποτε θα εκτιμουσα καθε βοηθεια
το σχεδιο που εχουμε αρχικα (αν δεν αλλαξει απο τις πολυτιμες συμβουλες σας) ειναι να επιλεξουμε ενα μερος για 2-3 μερες και μετα να επισκεφθουμε τα γυρω νησακια
το διλημμα (αν ειναι σωστο) ειναι πουκετ η κο σαμουι?
γιατι απο οτι καταλαβα η θα παμε δυτικα η ανατολικα
εσεις τι προτεινετε?και αναλογως που να παμε μετα?
ο καιρος θα πρεπει να παιξει ρολο στην επιλογη μας?

οσο για διαμονη λεγαμε να κλεισουμε μονο για τις 2 μερες και μετα βλεποντας και κανοντας
πολυτιμη καθε συμβουλη και συγνωμη αν ανοιγω και αλλο θεμα

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Βασικά και τα 2 είναι εκπληκτικά μέρη με καταπληκτικές παραλίες. Επίσης θετικό είναι ότι είστε 3 άντρες μόνοι οπότε σε όποιο από τα δύο και αν πάτε δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Νομίζω όμως μετά από διατριβή και στα 2 ότι στο Κο Σαμούι θα περάσετε καλύτερα γιατί έχει πολύ καλή διασκέδαση με κίνηση και διασκέδαση στην κεντρική παραλία Τσαουέγκ και πολλά πάρτυ στο Αρκ που είναι πάνω στην παραλία. Ο καιρός πάντως και στα δύο θα είναι τέλειος την εποχή που θα πάτε..

dimitris70

Member
μετα απο προσπαθεια και πολλη κουβεντα αποφασισαμε 3 μαντραχαλοι να παμε ταυλανδη απο 6/3 και για 7-10 μερες για ηλιο μπανιο και ξεκουραση.

εγω διαβασει αρκετα τα θεματα εδω μεσα αλλα μπορω να πω οτι στο τελος χαθηκα, οποτε θα εκτιμουσα καθε βοηθεια
το σχεδιο που εχουμε αρχικα (αν δεν αλλαξει απο τις πολυτιμες συμβουλες σας) ειναι να επιλεξουμε ενα μερος για 2-3 μερες και μετα να επισκεφθουμε τα γυρω νησακια
το διλημμα (αν ειναι σωστο) ειναι πουκετ η κο σαμουι?
γιατι απο οτι καταλαβα η θα παμε δυτικα η ανατολικα
εσεις τι προτεινετε?και αναλογως που να παμε μετα?
ο καιρος θα πρεπει να παιξει ρολο στην επιλογη μας?

οσο για διαμονη λεγαμε να κλεισουμε μονο για τις 2 μερες και μετα βλεποντας και κανοντας
πολυτιμη καθε συμβουλη και συγνωμη αν ανοιγω και αλλο θεμα
Τόλη, οι μέρες είναι λίγες για Ταυλάνδη, προσθέστε μερικές γιατί θα το μετανιώσετε...
Εγώ θα έλεγα να πάτε Πούκετ, να μείνετε Patong και να νοικιάσετε παπάκια (3-4 ευρώ την ημέρα) για να μετακινήστε στο νησί. Μπορείτε να αλλάζετε παραλία κάθε μέρα, προς νότο - Καρόν, Κάτα κ.α-ή προς βορά -Καμάλα,Λάμσι κ.α- και να κλείσετε και μια εκδρομή στα νησάκια ΠΙ ΠΙ.
Ανατρέξτε στις πληροφορίες και στις ιστορίες που θα βρείτε στο travelstories για λεπτομέρειες.

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Σε οποια πλευρα και να πατε ειναι εξισου ομορφα!
Πιστευω ομως οτι αυτο το διαστημα που ανεφερες ειναι παρα πολυ λιγο.
Ισα ισα που θα παρετε μια μικρη γευση απο Ταυλανδη.

DION7

Member
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
για αντροπαρεα καλυτερα πουκε

tolis_21

Member
ρε παιδια να ρωτησω κατι
πηγα σημερα σε ενα συνοικιακο πρακτορειο απο περιεργεια για να δω μηπως μου πουν τιποτα καλυτερο αλλα και για να ελεγξω τις τιμες και τρελλαθηκα
αθηνα-μπανκονγκ-κο σαμουι και αντιστοιχη επιστροφη για καμια 10ρια μερα κοντα 1000 ευρω το ατομο(800+200)
και με περιορισμενες θεσεις απο μπανκονγκ για κο σαμουι
εαν εκανα και επιστροφη με ενδιαμεση σταση ντοχα (που μενει ο αδελφος μου για λιγες μερες) τα εβγαζε 2000 το ατομο
μηπως δεν ηξερε τι εκανε?

DION7

Member
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
6 me 17 μαρτη 555 με καταρ στο σαιτ της μεχρι βκκ ξαι απο εκει μεχρι πουκετ καναπενηνταρικο με μπανκογκ αιρλινες .για στοποβερ ντοχα δεν το ειδα

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Ανάλογα με την ημερομηνία που ζήτησες παίζουν και οι τιμές. Ισως μόνος σου να βρεις καλύτερες τιμές. Πάντως εγώ το 2006 που πήγα Πούκετ δώσαμε από 850ε το άτομο και το 2007 για Σαμούι δώσαμε από Θεσ/νίκη - Σαμούι 950Ε το άτομο χωρίς πρακτορείο. Βέβαια τα κλείσαμε τελευταία στιγμή και Ιανουάριο οπότε..

tolis_21

Member
Ανάλογα με την ημερομηνία που ζήτησες παίζουν και οι τιμές. Ισως μόνος σου να βρεις καλύτερες τιμές. Πάντως εγώ το 2006 που πήγα Πούκετ δώσαμε από 850ε το άτομο και το 2007 για Σαμούι δώσαμε από Θεσ/νίκη - Σαμούι 950Ε το άτομο χωρίς πρακτορείο. Βέβαια τα κλείσαμε τελευταία στιγμή και Ιανουάριο οπότε..
ναι αλλα αν ειδες τι προτεινει ο DION7 παραπανω σημαινει οτι κατι δεν εκανε καλα

varioAthens

Member
ναι αλλα αν ειδες τι προτεινει ο DION7 παραπανω σημαινει οτι κατι δεν εκανε καλα
Tι δεν έκανε καλά? Πρακτορείο είναι...τζάμπα θα στα βγάλει τα εισητήρια? Κέρδος θα βγάλει από σένα και τα εισητήρια που θα σου βγάλει...

tolis_21

Member
απο οτι ξερω τα πρακτορεια περνουν ενα ποσοστο απο τις αεροπορικες εταιρειες
και συγγνωμη απο τα 550 στα 800και 1000 εχει διαφορα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376