dux
Member
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά στο φόρουμ.Θα ήθελα εαν είναι εύκολο να πάρω μερικές πληροφορίες για ενα ταξίδι που θέλω να πάω με την κοπέλα μου φέτος τον Αύγουστο προς Καραιβική.Καταρχάς έχοντας διαβάσει μέχρι τελικής πτώσεως τα ήδη ανοιγμένα θέματα οφείλω να αναφέρω ότι δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία για διακοπές καθώς τυγχάνω λογιστής και όπως καταλαβαίνετε 10-15 ημέρες ανα 4 χρόνια μπορώ να πάρω(γίνε οικονομολόγος μου έλεγαν,θα είσαι επιστήμονας μου έλεγαν,θα έχεις το γραφείο σου και ολα θα πάνε ρολόι μου έλεγαν...).Έτσι θέλω να πάρω το κορίτσι μου και να ξεφύγω για ένα διάστημα μαζί της καθώς θα με χωρίσει έτσι κλεισμένος στο γραφείο που είμαι και δεν μπορεί να απολαύσει την ερωτική μου μπυροκοιλιά.Η επιλογή της Καραιβικής έγινε για τον απλούστατο λόγο του καημού μου από μικρό παιδί.Είναι ενα από τα δέκα μέρη που θέλω οπωσδήποτε να δώ στη ζωή μου.¨ομως έχω άπειρες απορίες και μακάρι να μπορέσετε να μου λύσετε όσες μπορείτε.Το στύλ διακοπών που μας άρέσει δεν είναι 15 ημέρες κλεισμένοι σε ένα AI hotel να μας τα δίνουν όλα στο χέρι και να βλέπουμε μόνο το 1% από το μέρος.Βέβαια εαν ταξιδέψω εκεί θα το ήθελα για μια ή δυο μέρες να το ζήσω και αυτό.Θέλουμε να δούμε τις εξωτικές παραλίες που κόβουν την ανάσα,τις κοσμοπολιτικες ,τις απομονωμένες όλες δηλαδή.Να γνωρίσουμε ντόπιους και την κουλτούρα τους.Μας αρέσει το μέρος να έχει και ενδοχώρα για εξερεύνηση και εκδρομούλες,καταδύσεις,καταρράκτες κτλ. Μας αρέσει να αράξουμε στην παραλία τρωγοντας και πίνοντας .Ό,τι να'ναι δηλαδή.Και της ξάπλας και του τρεχάτε ποδαράκια μας!Ετσι ύστερα από την αναζήτηση στο φόρουμ επιλέξαμε την Δομινικανή Δημοκρατία με αρκετή επιφύλαξη ,άρα είμαστε και ανοιχτοί σε προτάσεις που ίσως μας κάνετε για κάπου αλλού ,πιο καταλληλα για τα γούστα μας.
Ως προς την ΔΔ διάβασα άπειρα πράγματα και πλεόν είμαι τόσο μπερδεμένος δεν ξέρω τι κανω,πως να το κάνω,γιατί να το κάνω.Διάβασα για την χερσόνησο Σαμάρα που είναι καλύτερα λένε για αυτούς που θέλουν μεν κάποιες τουριστικές ανέσεις αλλά θέλουν να εξερευνήσουν πανέμορφες παραλίες και τρομερές εκδρομές.Διάβασα για Πούντα Κάνα πως είναι αποστειρωμένα και το μόνο που θα δέις είναι μια ωραία παραλία ,AI HOTELS ,τουρίστες και τίποτε άλλο.Κάποιος που έχει ήδη πάει πως πιστεύει πως πρέπει να μοιραστούν οι μέρες στα διάφορα μέρη ώστε να γύρίσω και να έχω δεί ένα μεγάλο κομμάτι της ΔΔ και να μη μετανιώσω για κάτι που δεν είδα κτλ;Θέλω να είμαι 12 ημέρες εκεί.Είναι καλύτερα να μείνω σε ένα μερος και να γυρίζω με το αυτοκίνητο(απο τις ιστορίες που διάβασα θέλω να νοικιάσω ένα οπωσδήποτε) ή υπάρχουν καποιες τοποθεσίες που θα πρέπει να "σπάσω" την διαμονή μου ώστε να αξιοποιήσω καλύτερα το χρόνο μου εκεί και να δω και να κάνω όλα τα must in DR;
Συγνώμη που το κουράζω τόσο αλλά είναι το πρώτο μου μακρινό ταξίδι και λίγο ο φόβος,λίγο ότι δεν είμαι και ο Ωνάσης και τα μάζευα χρόνια τα λεφτά ,λίγο το ότι τα έχω χαμένα....
ΥΓ έχω ακόμα 3.321.567 ερωτήματα ακόμα.κάντε την πάπια...χαχαχα
Ως προς την ΔΔ διάβασα άπειρα πράγματα και πλεόν είμαι τόσο μπερδεμένος δεν ξέρω τι κανω,πως να το κάνω,γιατί να το κάνω.Διάβασα για την χερσόνησο Σαμάρα που είναι καλύτερα λένε για αυτούς που θέλουν μεν κάποιες τουριστικές ανέσεις αλλά θέλουν να εξερευνήσουν πανέμορφες παραλίες και τρομερές εκδρομές.Διάβασα για Πούντα Κάνα πως είναι αποστειρωμένα και το μόνο που θα δέις είναι μια ωραία παραλία ,AI HOTELS ,τουρίστες και τίποτε άλλο.Κάποιος που έχει ήδη πάει πως πιστεύει πως πρέπει να μοιραστούν οι μέρες στα διάφορα μέρη ώστε να γύρίσω και να έχω δεί ένα μεγάλο κομμάτι της ΔΔ και να μη μετανιώσω για κάτι που δεν είδα κτλ;Θέλω να είμαι 12 ημέρες εκεί.Είναι καλύτερα να μείνω σε ένα μερος και να γυρίζω με το αυτοκίνητο(απο τις ιστορίες που διάβασα θέλω να νοικιάσω ένα οπωσδήποτε) ή υπάρχουν καποιες τοποθεσίες που θα πρέπει να "σπάσω" την διαμονή μου ώστε να αξιοποιήσω καλύτερα το χρόνο μου εκεί και να δω και να κάνω όλα τα must in DR;
Συγνώμη που το κουράζω τόσο αλλά είναι το πρώτο μου μακρινό ταξίδι και λίγο ο φόβος,λίγο ότι δεν είμαι και ο Ωνάσης και τα μάζευα χρόνια τα λεφτά ,λίγο το ότι τα έχω χαμένα....
ΥΓ έχω ακόμα 3.321.567 ερωτήματα ακόμα.κάντε την πάπια...χαχαχα