• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Βοήθεια για αυτοκίνητο!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξω αυτοκίνητο και θέλω πληροφορίες από πρώτο χέρι για κάποια μοντέλα που έχω ξεχωρίσει. Ενδιαφέρομαι για κάποιο πολυμορφικό-πολυχρηστικό και για οικονομικούς λόγους όχι πάνω από 1400 κ.ε. Έχω καταλήξει σε μερικά μοντέλα όπως το fiat-doblo ή τα αντίστοιχά του renault-kangoo, citroen-berlingo κ.λ.π. καθώς και το scoda-roomster το οποίο είναι μάλλον αυτό στο οποίο καταλήγω. Έχω διαβάσει κριτικές, τεχνικά δελτία των εταιριών και θα ήθελα αν κάποιος από εσάς έχει κάποιο από τα παραπάνω να μου δώσει πληροφορίες. Απευθύνομαι στους συμφορουμίτες γιατί θέλω πληροφορίες από ανθρώπους που κάνουν χιλιόμετρα. Τι να μου πει ο γείτονας που κάνει 2000-3000 χλμ. το χρόνο;
Σχετικά με το roomster, επειδή διάβασα μια επώνυμη καταγγελία στους 4 τροχούς για το scoda-fabia έχω λίγο κλονιστεί. Από την άλλη βέβαια πολλά ταξί είναι scoda και αυτό κάτι λέει.
Αγαπητοί εν travelstories φίλοι βοηθήστε έναν μπερδεμένο υποψήφιο αγοραστή!
Ευχαριστώ!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ από αμάξια δεν έχω ιδέαν. Μπορώ να σου προτείνω όμως να βάλεις στάμπα travelstories.gr επάνω στο καπώ και στις πόρτες :haha:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
πολύ καλό:bleh: Κάτσε να το πάρω!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ναι, ναι και το dimosf μην ξεχασεις διπλα στο Travelstories... :haha:
...ουτε εγω ξερω απο αμαξια, το δικο μου μοντελο σιγουρα δεν θα σου κανει γιατι δεν ειναι πολυμορφικο, οποτε... αλλος...!!!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Σκέφτομαι να πάρω μέρος στο ράλλυ Ακρόπολις με λογότυπο www.travelstories.gr:haha::haha:

Last edited by a moderator:

koyrsaros_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
τα σκοντα μην τα φοβασε....βγηκαν σκυλια
θα σου προτεινα να κοιταζες και το meriva της opel....

εγω εχω ενα hyundai accent (το οποιο το πουλαω για αγορα 4χ4) και δεν καταλαβαινει τιποτα
μπορεις να δεις αυτης της εταιριας το matrix οπου εξισου εχω ακουσει καλα λογια

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
κυταξε φιλε.
η επιλογη του αυτοκινητου για τον ανδρα,ειναι η πεμπτουσια της ζωης...
καθεσαι και ρωτας τι να παρεις αντι να παρεις σβαρνα τις αντιπροσωπειες να δεις πιο γουσταρεις,να μυρισεις τη καινουργιλα να να να...
(...απο τα 3 που αναφερεις παντως ΔΕΝ θαπαιρνα κανενα;);):clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22