Καλημέρα, δεν ξερω αν ειναι στο σωστοθέμα δεν βρηκα κατι αλλα. Θα θελα προτασεις για φαγητο και καφε,ποτο για οχτω μερες. Οτι εχετε δοκιμασει και κανενα hidden gem. Ευχαρισω εκ των προτέρων καλες γιορτες να χουμε
Καλησπέρα !Καλημέρα, δεν ξερω αν ειναι στο σωστοθέμα δεν βρηκα κατι αλλα. Θα θελα προτασεις για φαγητο και καφε,ποτο για οχτω μερες. Οτι εχετε δοκιμασει και κανενα hidden gem. Ευχαρισω εκ των προτέρων καλες γιορτες να χουμε
Ήμουν πριν λίγες μέρες Βιέννη και προτείνω:Καλημέρα, δεν ξερω αν ειναι στο σωστοθέμα δεν βρηκα κατι αλλα. Θα θελα προτασεις για φαγητο και καφε,ποτο για οχτω μερες. Οτι εχετε δοκιμασει και κανενα hidden gem. Ευχαρισω εκ των προτέρων καλες γιορτες να χουμε
Έχω αφήσει στο Hauptbahnhof, δεν είχα πρόβλημα.Καλησπέρα σας, θα πάμε με τις φίλες μου Βιέννη για πέντε μέρες αλλά κλείσαμε δωμάτιο για τέσσερις γιατί η πτήση επιστροφής είναι ξημερώματα Δευτέρας. ( Πέμπτη - Δευτέρα) Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι δεν θα έχουμε που να αφήσουμε τα πράγματα μας την Κυριακή και ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από τα lockers στην Βιέννη και αν έχει να μου προτείνει κάποιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε αφήσει ξανά τα πράγματα σε lockers και δεν ξέρουμε κατά πόσο να τα εμπιστευτούμε.
Σας ευχαριστώ πολύ !
Ευχαριστώ πολύ !!