Σε ευχαριστω προκειται να παω με την ryanair Μπρατισλαβα και μετα να μετακινηθω για ΒιεννηRome2rio.com κ επιλέγεις Vienna -> Bratislava airport. Σου δίνει διάφορες εναλλακτικές με κόστος κ χρονο
Ενταξει ειναι η πρωτη φορα που γραφω και δεν ηξερα πως λειτουργειΣε ευχαριστω προκειται να παω με την ryanair Μπρατισλαβα και μετα να μετακινηθω για Βιεννη
Αν δεν την έχεις διαβάσει αυτή την ιστορία, δες στα αντίστοιχα κεφάλαια για τις μετακινήσεις. Τα αναλύω αρκετά.Καλημέρα στο φόρουμ,
θα βρίσκομαι για ένα συνέδριο στη Μπρατισλάβα τον Οκτώβρη και κοιτούσα για πιθανές κοντινές εκδομές.
Με λίγο ψάξιμο είδα ότι υπάρχει φθηνό λεωφορείο για Βιέννη που κάνει 1 ώρα.
Το έχει επιχειρήσει κάποιος να με συμβουλέψει??
Πόση ώρα κάνεις να βρεθείς από το αεροδρόμιο της Μπρατισλάβας στη Stare miasto?
aΑπό οτι είδα εδώ στις ιστορίες 2-3 μέρες αρκούν για τη Βιέννη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μάλλον είναι πολύ νωρίς. Πέρσι χρειάστηκε να περιμένω ως το Νοέμβρη για να ανακοινωθούν κάποια δρομολόγια για τα τέλη Δεκεμβρίου που με ενδιέφεραν.Η μηπως ειναι πολυ νωρίς?? ολα αυτα τα σχεδιάζω για δεκέμβρη!!!
Καλησπερα.για τα δυο που ρωτας δν ξερω αλλα εγω πηγα με τρενο απο τον κεντρικο σταθμο με 9.90ε το εισητηριο το ατομο κ εφτασα πολυ ευκολα σε 1ωρακ6λεπτα.ηταν ευχαριστη η διαδρομη κ ευκολη προσβαση..το προτινω ανεπιφυλακταΚαλημερα σας. Εχω μπερδευτει λιγο. Θελω καποια μερα στο 1ο δεκαημερο το Δεκεμβρη να ταξιδεψω απο Βιεννη προς Μπρατισλαβα. Το ξενοδοχειο ειναι κοντα στο Pratestern. To Rome2Rio μου δινει διαδρομη με Regiojet κοντα στην 1,5 ωρα, μπαινοντας ομως στο site της regiojet, μου βγαζει μονο δρομολογια μέσω Brno 4,5 ωρες.
Για την flixbus παντως δεν διαβασα και τα καλυτερα σχολια στο tripadvisor, μηπως προτιμήσω τελικα τρενο?
Kristine δώσε μας τα φώτα σου!!το εισιτήριο το έβγαλες απευθείας εκεί?ή μέσω ίντερνετ?Βratislava θυμάσαι σε ποιο σταθμό σε αφησε?γιατί μου βγάζει 2 σταθμούς, βέβαια εγώ θα κάνω την αντίθετη διαδρομή..Καλησπερα.για τα δυο που ρωτας δν ξερω αλλα εγω πηγα με τρενο απο τον κεντρικο σταθμο με 9.90ε το εισητηριο το ατομο κ εφτασα πολυ ευκολα σε 1ωρακ6λεπτα.ηταν ευχαριστη η διαδρομη κ ευκολη προσβαση..το προτινω ανεπιφυλακτα