wotan1975
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πότε θα κάνει ξαστεριά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η.Π.Α.
Λοιπον,θα ηθελα τη γνωμη σας των ειδημονων στη Βαυαρια,για το προγραμμα,που παραθετω παρακατω.
Περα,απο τις καθαρες μερες στο Μοναχο,θελω και καποιες εκδρομες.
1η μερα,απογευμα,εκδρομη στο Λαντσχουτ
2η, απογευμα,Λαντσμπεργκ Αμ Λεχ
3η,ημερησια,Ιννσμπρουκ
4η,ημερησια,Νοισβανσταιν,Λιντερχοφ,Ομπεραμμεργκαου ,με οργανωμενη εκδρομη κι ας πληρωσω παραπανω
5η,ημερησια,Ρεγκενσμπουργκ
6η,ημερησια,Πασσαου
7η,ημερησια,Μιττενβαλντ,Γκαρμις Πατερκιρχεν
Eπισημανσεις,
Εχω αφησει εξω το Σαλτσμπουργκ για αλλη φορα, (εχω παει χειμωνα),οπως και το Βασσερμπουργκ αμ Ινν,που θα ηθελα να παω.
Αρχικα,ελεγα για Νυρεμβεργη,Ροτεμπουργκ,Μπαμπεργκ,αλλα θα τα αφησω κι αυτα,αλλη φορα,με βαση τη Νυρεμβεργη.
Εχω αφησει 4,5 καθαρες μερες για Μοναχο,στις οποιες δεν βαζω τον ελευθερο χρονο,που μπορει να προκυψει αν γυρισω νωρις απο μια εκδρομη.
Πως σας φαινεται,βγαινει?
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξαναδοκιμασει τετοιο προγραμμα αλλα θα φευγω και θα γυριζω στο χαλαρο.
Περα,απο τις καθαρες μερες στο Μοναχο,θελω και καποιες εκδρομες.
1η μερα,απογευμα,εκδρομη στο Λαντσχουτ
2η, απογευμα,Λαντσμπεργκ Αμ Λεχ
3η,ημερησια,Ιννσμπρουκ
4η,ημερησια,Νοισβανσταιν,Λιντερχοφ,Ομπεραμμεργκαου ,με οργανωμενη εκδρομη κι ας πληρωσω παραπανω
5η,ημερησια,Ρεγκενσμπουργκ
6η,ημερησια,Πασσαου
7η,ημερησια,Μιττενβαλντ,Γκαρμις Πατερκιρχεν
Eπισημανσεις,
Εχω αφησει εξω το Σαλτσμπουργκ για αλλη φορα, (εχω παει χειμωνα),οπως και το Βασσερμπουργκ αμ Ινν,που θα ηθελα να παω.
Αρχικα,ελεγα για Νυρεμβεργη,Ροτεμπουργκ,Μπαμπεργκ,αλλα θα τα αφησω κι αυτα,αλλη φορα,με βαση τη Νυρεμβεργη.
Εχω αφησει 4,5 καθαρες μερες για Μοναχο,στις οποιες δεν βαζω τον ελευθερο χρονο,που μπορει να προκυψει αν γυρισω νωρις απο μια εκδρομη.
Πως σας φαινεται,βγαινει?
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξαναδοκιμασει τετοιο προγραμμα αλλα θα φευγω και θα γυριζω στο χαλαρο.