γεια σας!!! θα ηθελα να μάθω ποιος ειναι οι πιο οικονομικος τρόπος να πας απο βαρκελώνη στο Μπιλμπαο...
Επισης που μπορω να δω για εισητηρια τρενων ?
ευχαριστω εκ το προτέρων!! ;-)
ευχαριστω παρα πολυ!!!! απο οσο ειδα το αεροπλανο συμφερει πιο πολυ για τον ημερομια που θελω μιας κ ειναι μακρυα!! τρενο και λεωφορειο πολλες ωρες κανουν και ειναι κοντα στην τιμη του αεροπλανου! ευχαριστω και παλι!!!
Το καλοκαίρι θα πάω με την παρέα μου απο Βαρκελώνη προς Μπιλμπάο με αυτοκίνητο. Κάποια συμβουλή?Ξέρει κάποιος πόσο κοστίζουν τα διόδια(και πόσα περίπου είναι)? Κάποια πόλη για ενδιάμεση στάση-ξεκούραση(ίσως Σαραγόσα)?
μπα οχι είμαστε 4 ατομα οποτε δεν βολεύει το carpooling. γενικά σκεφτήκαμε οτι συμφέρει πιο πολυ απο τρενο και λεωφορείο και θα έχει φαση να το κάνουμε μονοι μας με αυτοκίνητο
Από Βαρκελώνη ως Σαραγόσα αν πάρεις τον Α 2 είναι χωρίς διόδια και είναι μια χαρά δρόμος.Μην μπερδευτείς με τον ΑP 2 που πάει σχεδόν παράλληλα και έχει διόδια,
Από Σαραγόσα για Μπιλμπάο Θα πάρεις τον AP 68 ο οποίος είναι με διόδια
και δεν ξέρω ακριβώς το ποσό γιατί έχω ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών και δεν
το έχω προσέξει.Υποθέτω κανένα τριαντάρι.Υπάρχουν εναλλακτικοί αλλά επιβαρύνεσαι με επιπλέον δίωρο οδήγηση,(χοντρικά το λέω).
Ευχαριστώ πολυ. Βοήθησες πολύ.Να σε ρωτησω και κατι ακομα? μπορεις να μου προτείνεις κάποια πόλη στην διαδρομή όμορφη για εναν καφε-ξεκούραση?την Σαραγόσα απο ότι κατάλαβα ε?
Εμεις το περασμένο καλοκαίρι δώσαμε σε διόδια περίπου 60 ευρώ από Βαρκελώνη προς Μπιλμπάο με ενδιάμεσες στάσεις σε Σαραγόσα, Ολιτε (φανταστικο!), Παμπλονα (διανυκτερευση) και Σαν Σεμπαστιαν....