dimitra481
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στοκχόλμη
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΜΕΞΙΚΟ
Γεια χαρά σε όλους.. όπως και στα προηγούμενα ταξίδια μου χρειάζομαι την βοήθεια σας και ελπίζω να σας ανταμείψω με μια σπέσιαλ ταξιδιωτική ιστορία στην επιστροφή. 5 Μαϊού πετάω για Βαρκελώνη με αφορμή τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ πολύ να δω αυτή την πόλη που ως τώρα ήταν απλά ένα όνειρο αφού όλοι μου οι φίλοι είχαν πάει σε μικρότερες ηλικίες, είναι και η κρίση στη μέση και μου το είχαν ψιλοξεκόψει. .. Θα μείνουμε εκεί μέχρι 11/5 οπότε έχουμε 3 μερούλες ελεύθερες ανάμεσα στους αγώνες και έχουμε επιλέξει κάποια από τα αξιοθέατα που πρέπει να δούμε Sagrada Familia, Πάρκο Goell κλπ. Μέχρι τώρα δεν έχουμε βρει που έχει νυχτερινή διασκέδαση και φαγητό. Είμαι φαν της παέγιας, αλλά επείδη έτσι κι αλλιώς θα χρεωθούμε στο χάλια ξενοδοχείο μας (ενός αστέρων) τιμές ότι να ναι με αφορμή το final 4 (ήταν το πιο αξιοπρεπές στα 100ε τη νύχτα με μπάνιο στο δωμάτιο αυτές τις ημέρες), δεν θέλω να πληρώσω και την παέγια άλλα 100ε... Το όριο μου είναι κάπου 20ε αν έχει δοκιμάσει κανείς και μπορεί να με βοηθήσει. Φυσικά και για τάπας κλπ δεκτή οποιαδήποτε πρόταση μην τη βγάλουμε πάλι μόνο στα burger king.. θα μένουμε κοντά στην Ρας Ράμπλας. Ευχαριστώ..