• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Αλβανία Βοσνία-Ερζεγοβίνη Ιταλία Κροατία Μαυροβούνιο Π.Γ.Δ.Μ. Σερβία Σλοβενία Βίντεο από Road Trip στα Δυτικά Βαλκάνια το καλοκαίρι του 2024

GThan

Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Το καλοκαίρι κάναμε τη διαδρομή Οχρίδα, Νόβι Σαντ, Ριέκα, Τρέμπινιε, Δυρράχιο με επισκέψεις σε Τεργέστη, Λιουμπλιάνα, Ντουμπρόβνικ, Τίρανα κλπ.
Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχω μπορέσει να κάνω μια παρουσίαση της διαδρομής, στο μέλλον ίσως! Φυσικά παραλολουθώ και όποιος θέλει κάτι για τη συγκεκριμένη διαδρομή ευχαρίστως!
Όμως έχω καταγράψει ολόκληρη τη διαδρομή με dashcam και την ανεβάζω σιγά σιγά στο κανάλι μου στο YouTube.
Έχω φτάσει αισίως στο Τρέμπινιε και κατεβαίνω!
Αφορά όλη τη διαδρομή real time χωρίς διακοπές σε 4Κ και σε βίντεο διάρκειας 1-2 ωρών και για κάθε μέρα όλη τη διαδρομή σε ταχύτητα 3Χ.
Ήδη έχω 27 βίντεο και θα φτασω τα 40 πιστεύω! Επίσης έχω και μικρά βίντεο για κάθε χώρα ξεχωριστά.
Όποιος θέλει τα βίντεο είναι εδώ Balkan 2024 και ελπίζω να μην θεωρηθέι διαφήμιση του καναλιού μου, άλλωστε δεν σκοπεύω σε έσοδα και τα περισσότερα βίντεο είναι με δικαιώματα λόγω μουσικής, οπότε δεν!
Όμως θεωρώ πως έιναι χρήσιμα για κάποιον που θα ήθελε να κάνει τη διαδρομή για να ξέρει τι θα συναντήσει, αλλά και για κάποιον που θέλει απλά να "ταξιδέψει"!
Καλή χρονιά και καλά ταξίδια σε όλους μας!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα