taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ποιότητα των πρακτορείων και τις υπηρεσίες τους. Έχει να κάνει αποκλειστικά με τους ανθρώπους που επιλέγουν να ταξιδέψουν εντός Ευρώπης με οποιοδήποτε ελληνικό πρακτορείο και το πως ΕΓΩ αξιολογώ τις εμπειρίες που μεταφέρουν, σε σχέση πάντα με αυτά που ΕΓΩ ζητάω... Δεν καταδικάζω κανένα, αλλά εκφράζω συγκεκριμένη προσωπική άποψη.Δεν είμαι συνήγορος πρακτορείων..και τελικά αλλοιώνουμε και το εδώ θέμα αλλά τι να κάνω...Μιλάτε με γενικεύσεις και "τσουβαλιάζετε",ναι την ξαναλέω την λέξη.Πρακτορείο με πρακτορείο έχει διαφορά και στην ίδια πόλη και με αθήνα θεσσαλονίκη..άλλος κάνει την εκδρομή αυτή σε 7 μέρες άλλος σε 10.,,εκδρομή των ΙΔΙΩΝ ημερών κοστολογείται από ενα πρακτορείο 900 ευρώ και από άλλο 1300.-1500...,άλλο πρακτορείο έχει έλληνα ξεναγό για όλα και ΑΛΛΟ εχει τοπικούς ξεναγούς!(αγγλοφωνες ΝΤΟΠΙΟΥς στην κάθε πόλη με άπταιστα αγγλικά και πολύ καλή γνώση του αντικειμένου (η αναφορά η δική μου αφορά στους ντόπιους,η Λιθουανή δεν είχε λόγο να μας πει για τη Ριγα ότι είναι μεγαλύτερη κλπ ,αν εκανε λάθος οκ δεν θα κάνω την τρίχα τριχιά όπως βλέπω να την κάνετε...).
Και υπάρχουν ξέρετε αν δεν ξέρετε να το μάθετε και εκδρομές γκρουπαρισμένες -κλειστά γκρούπ λίγων ατόμων...άλλο να έχεις μια ομάδα 50 ατόμων και άλλο μια ομάδα 20 -25 ατόμων που πάνε με αφορμή κάποιο επαγγελματικό ας πούμε γεγονός (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες )και ακολουθούν διαφορετικό και προσαρμόσιμο και πιό ευέλικτο πρόγραμμα ανάλογοα με τις ανάγκες του γκρούπ