varioAthens
Member
Α ναι, αυτόν τον Σιχ τον είχα ξεχάσει... τι μου τον θύμισες??? :roll:Μιλάμε για 7 διανυκτερεύσεις( + μια όγδοη στο τρένο). Δηλαδή περίπου 70 ευρώ η ημέρα το άτομο. Αν σε αυτή την τιμή συμπεριλαμβάνονται και όλες οι μεταφορές και οι ξεναγήσεις και αν λάβεις υπόψη σου οτι στο Πουσκαρ γίνεται οτι ακριβώς στην παναγία της Τήνου ανήμερα το δεκαπεντεύγουστο-μιλάμε για την πιο καρα hot περίοδο που θα μπορούσες να βρεθείς- πράγμα που σημαίνει ανεβασμένες τιμές ξενοδοχείων, τότε δε θα το έλεγα κακό το πακέτο. Φυσικά δεν ξέρω την κατηγορία των ξενοδοχείων.
Συμβουλή: Μια ημέρα στο Δελχί, δεν είναι αρκετή για να δεις όλα τα αξιοθέτα έχει πάρα πολλά, αλλά παράλληλα είναι και μεγαλούπολη χωρίς ιδιαίτερο χρώμα. Οπότε πράγματι τη μια ημέρα κοίτα να την ξοδέψεις κάπου αλλού. Επίσης αν τελικά κλείσεις με αυτό το πρακτορείο ζήτα στο Δελχί να μην έχεις Σιχ ξεναγό. Και εγώ και η Vario Athens δεινοπαθήσαμε με αυτόν τον απολύτως απαράδεκτο τύπο. Το μόνο φάουλ αυτού του γραφείου. Όλοι οι υπόλοιποι ξεναγοί που είχαμε ήταν από καλοί μέχρι εξαιρετικοί, αυτός όμως ήταν για πολλές -πολλές μπάτσες. Η μόνη φορά που ξέχεσα αγρίως εργαζόμενο στην ενημέρωση που μου ζητήθηκε. Αν όμως κλείσεις μαζί τους για τη Τζαιπούρ ζήτα ως ξεναγό τον Χάνουμαν. Πολύ καλός ξεναγός και πολύ κατατοπισμένος, ακόμη και σε αυτά τα αστρονομικά όργανα μια χαρά μπορούσε να εξηγήσει τη λειτουργία τους. Ο αύζυγος που είναι των θετικών επιστημών και πολύ ψωνισμένος για τα θέματα αυτά, τον βρήκε σωστό και επαρκεστατο. Στην Άγκρα είχαμε τον Γκοπάλ, πολύ ευγενικός και χαρούμενος.
Στο Πουσκάρ ζήτα το ξενοδοχείο σου να είναι εντός της πόλης. Ενδεχομένως να σου ανεβάσει καπως το μπάτζετ σου, γιατί αυτά που είναι ενός ανθρωπινού επιπέδου και πάνω ανεβάζουν τις τιμές, και επιπλέον έχουν και το εξής θέμα: Επειδή το Πουσκαρ είναι ιερή πόλη, σε μια ακτίνα Χ (δε θυμάμαι πόσα είναι) χιλιομέτρων απαγορεύεται να καταναλώνεται κρέας και αλκόολ. Πραγμα που σημαίνει οτι υπάρχει διατροφικός περιορισμός και για τους τουρίστες. Όμως μένεις μέσα στην πόλη και μπορείς αν ξυπνήσεις πολύ πρωί-αχάραγο δηλαδή- να δεις τον κόσμο να κάνει το μπάνιο του στην ιερή λίμνη. Εμείς το χάσαμε γιατί μέναμε καμιά δέκα χιλιόμετρα μακριά. Μια ημέρα θα μείνεις -κόψε από αλλού.