Αυστραλιανές καλημέρες

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλημέρα! Για να δούμε πόσοι είναι ήδη ξύπνιοι, εδώ είναι 1.30 και έχω ένα μιτινγκ στις 3 και κοντεύω να βαρέσω ενέσεις, ούτε στο στρατό.

Χτες το βράδυ γύριζα με τη μικρή μου κόρη από το τένις και παραλίγο να τρακάρουμε με ένα τεράστιο καγκουρό που πετάχτηκε στο δρόμο κάνοντας τη νυχτερινή του βόλτα.

Την περασμένη βδομάδα ένας γείτονας έβγαλε μια φωτογραφία ένα τεράστιο πύθωνα που είχε αράξει στην πίσω αυλή του, και είχε μια κοιλιά τόσο φουσκωμένη που πιστεύουμε ότι είχε φάει ένα water dragon από τη λίμνη δίπλα (δε ξέρω πώς τα λέτε αυτά εσείς στα ελληνικάντικα).

Αυτά τα δικά μου.

Εσείς τι κάνετε καλά; για πείτε.

jimp

Member
Η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς, η Ελλάδα 2.0 ακόμα δεν σηκώθηκε.

Κατά τα άλλα τι δράκος του νερού; Δηλαδή υπάρχουν αυτοί που ξέρουμε όλοι που πετάνε, υπάρχει και του νερού; Και έτσι χαλαρά ένας πύθωνας στην αυλή να χωνεύει;

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Καλημέρα! Για να δούμε πόσοι είναι ήδη ξύπνιοι, εδώ είναι 1.30 και έχω ένα μιτινγκ στις 3 και κοντεύω να βαρέσω ενέσεις, ούτε στο στρατό.

Χτες το βράδυ γύριζα με τη μικρή μου κόρη από το τένις και παραλίγο να τρακάρουμε με ένα τεράστιο καγκουρό που πετάχτηκε στο δρόμο κάνοντας τη νυχτερινή του βόλτα.

Την περασμένη βδομάδα ένας γείτονας έβγαλε μια φωτογραφία ένα τεράστιο πύθωνα που είχε αράξει στην πίσω αυλή του, και είχε μια κοιλιά τόσο φουσκωμένη που πιστεύουμε ότι είχε φάει ένα water dragon από τη λίμνη δίπλα (δε ξέρω πώς τα λέτε αυτά εσείς στα ελληνικάντικα).

Αυτά τα δικά μου.

Εσείς τι κάνετε καλά; για πείτε.
Καλημέρα από Καπανδρίτι Αττικής!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς, η Ελλάδα 2.0 ακόμα δεν σηκώθηκε.

Κατά τα άλλα τι δράκος του νερού; Δηλαδή υπάρχουν αυτοί που ξέρουμε όλοι που πετάνε, υπάρχει και του νερού; Και έτσι χαλαρά ένας πύθωνας στην αυλή να χωνεύει;
Ναι ρε συ φοβερό. Είναι τούτα δω:
(φωτο απο το ιντερνετ - σε μέγεθος αυτά φτάνουν περίπου μέγεθος γάτας)

1722574181022.png

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ξυπνήσαμε αλλά εσύ έχεις μήτιγκ!

Εσένα σου πετάχτηκε καγκουρό, εμένα στο δρόμο για το γραφείο, διπλοπαρκαρισμένο φορτηγό (!) και για να χωρέσω να περάσω, "έφαγα" λίγο τον δεξιό καθρέφτη μου.

Την βλέπεις την διαφορά, έτσι; :)

AERAS

Member
Να και η φωτό με τον πύθωνα να χωνεύει

View attachment 469849
Η μάνα μου απλώνει μια γραμμή από θειαφι κατά μήκος του φρακτη... Και λέει δεν παίρναει τίποτα...
Μάλλον πιάνει... Δεν ξέρω μπορεί και να τα ξεματιαζει και επίσης να πιάνει...

alma

Member
Ναι οπωσδήποτε. Πρεπει κάποια στιγμή να γράψω πέντε πράγματα από τη ζωή στο Queensland. Διαφορετικός πλανήτης είναι, ακόμα και από τη Μελβούρνη
Καλημέρα!
Μετακομισες βρε;Καμία φωτογραφία από καγκουρό θα μας βάλεις ή μπα ;

dammys

Member
Σαν την Χαλκιδική δεν έχει...

Εκτός από τα πεύκα έως τη θάλασσα έχουμε και ελάφια...

(Δεν είναι δικό μου το βιντεο ,χθες ήμουν εκεί με τα παιδιά αλλά δεν τράβηξα φωτο Ποσείδι απέναντι από τις φοιτητικές κατασκηνώσεις του ΑΠΘ)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom