paefstra
Member
[QUOTE="PenelopeApos, post: 640456, member: 15944" να νιώσεις με την ηρεμία σου τους ρυθμούς της πόλης .[/QUOTE]
Χασμουρητο δηλαδη
Χασμουρητο δηλαδη
Χασμουρητο δηλαδη [/QUOTE][QUOTE="PenelopeApos, post: 640456, member: 15944" να νιώσεις με την ηρεμία σου τους ρυθμούς της πόλης .
20 ευρω ενα απλο γευμα σε εστιατοριο, 5-6 ευρω το βρωμικο και 15 ευρω για ενα μουσειο της προκοπης, δεν το λες και λιγο παραπανω. Αν δεν ειχε πρωινο τεραστιο το ξενοδοχειο, θα ειχαμε ξεπαραδιαστει...Ενταξει προφανως και σκεφτομαι λιγο το οικονομικο κομματι αλλα αν αξιζει το μερος δεν εχω θεμα να ξεφυγω και λιγο παραπανω!!
Θα σας πρότεινα τον συνδυασμό Βαρσοβία- Κρακοβία, με έμφαση στην δεύτερη.Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μου πείτε τις απόψεις σας για τους δύο αυτούς προορισμούς συγκριτικά!!
Εγώ πιστεύω άλλα. Γιατί εκτός από τα ντουβάρια και τα βουνά, ένα ταξίδι είναι και οι άνθρωποι και αν πάω πχ. ήδη τσαντισμένη μαζί τους, δεν πρόκειται να εκτιμήσω, όπως θα έπρεπε, όλα τα άλλα. Εκτός των άλλων, η πολιτική μιας χώρας για εμένα παίζει σημαντικότατο ρόλο και δεν μπορώ να την αποκόψω από την ίδια την χώρα.Πιστεύω ότι για να πας σε μια χώρα δεν θα πρέπει να την συνδέεις με τον εκάστοτε πρωθυπουργό της και την κυβέρνηση της.Οι πρωθυπουργοί και οι εκάστοτε κυβερνήσεις έρχονται και φεύγουν,αλλα τα ιστορικά τους μνημεία,τα κάστρα τους,οι λίμνες τους ,τα μουσεία τους ,αλλα και για την Αυστρία συγκεκριμένα οι Άλπεις παραμένουν ΕΚΕΙ.