DimisG
Member
ΚαλησπέραΕυχαριστώ πολύ. Έχουμε κλείσει στο best western plus media wien ξενοδοχείο. Για το πακέτο του hofburg και του Schönbrunn τι συμφέρει να κλείσω? Έχει πολλά πακέτα? Οι κήποι λογικά νοεμβριο δεν αξιζουν σκεφτομαι.Να τα κλείσω ηλεκτρονικα γιατι μπορεί να εχει πολυ κόσμο για να μην περιμένω στην ουρα? Μόνο για το zoo Schönbrunn είμαι σίγουρος? Τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης όπως και του Λεοπολδου αξίζουν?
Από την μεριά μου θα σου πρότεινα να κλείσεις τα εισιτήρια από εκεί στο Schönburn. Εκτός από αυτόματα μηχανήματα απ' όπου μπορείς να προμηθευτείς τα εισιτήρια, έχει και γκισέ όπου σου εξηγούν με χάρτες τι περιλαμβάνει το κάθε πακέτο. Αναμονή 8 περίπου λεπτά τέλη Απριλίου.
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς ψηφίζω δαγκωτό Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης, αξίζει σίγουρα τα λεφτά του. Μηδενική αναμονή πήγαμε, βγάλαμε τα εισιτήρια και μπήκαμε αμέσως.
Για την μετακίνηση από το αεροδρόμιο προς κέντρο δεν χρειάζεται καθόλου άγχος. Αφού περπατήσεις αρκετά και φτάσεις στον χώρο παραλαβής των αποσκευών, βγάζεις εισιτήρια σου από αυτόματα μηχανήματα.Καλημερα σας!έχω κλείσει ταξίδι στην Βιέννη για τον Νοέμβριο από 7 έως 13 του μηνα και θέλω να μου δώσετε πληροφορίες για την Βιεννη. Για την προσβαση στο κεντρο απο αεροδρομιο ποιο τρενο απο τα δυο συστήνετε?Έχω δει μερικά αξιοθεατα που θελω να παω άλλα επειδή είναι πάρα πολλα θα θελα να μου πείτε και τις εντυπώσεις σας για το ποια αξίζουν πιο πολύ. Κάποια ωραία εστιατορια ή cafe αν έχετε να προτείνετε. Επίσης τα εισιτήρια για τα αξιοθεατα πχ. Schönbrunn, Hofburg και άλλα πρέπει να τα κλείσω ηλεκτρονικά και αν απο ποιο site αξιόπιστο. Το get your guide είναι αξιόπιστο που εχω βρει? Ακόμη σκεφτόμαστε να πάμε halstatt μονοήμερη έχω βρει εισιτηρια και σκεφτόμαστε να τα κλεισουμε ηλεκτρονικα μεσω το oebb 19,90 το ατομο ή να τα κλεισουμε οταν θα ειμαστε wien για πιο Μονοήμερη Bratislava ή Βουδαπέστη αν βγαινει το προγραμμα αξίζει.Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
Προσωπικά προτίμησα το πιο ακριβό και πιο άνετο CAT. Υπάρχει όμως και το S7 όπως ανέφερε παραπάνω ο mourohlavos.
Μουσείο Albertina, πάρκο PRATER και πάρκο Stadtpark.
Αν βγαίνει το πρόγραμμα Βουδαπέστη. Αν είσαι τσίμα - τσίμα Μπρατισλάβα.