Ατύχημα στην Βουλγαρία

niki gin

Member
Έπαθε η κόρη μου ατύχημα στο Βασκο της Βουλγαρίας και το πρακτορείο αμέλησε παντελώς να την βοηθήσει για να γυρίσει στην Ελλάδα παρότι ειδοποιήθηκαν για το συμβάν.. Θα ήθελα να μάθω αν ήταν υποχρεωμενο το πρακτορείο να τους γυρίσει πίσω ή να φροντίσει να γυρίσουν πίσω και γενικά τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ευχαριστώ
Νίκη

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Έπαθε η κόρη μου ατύχημα στο Βασκο της Βουλγαρίας και το πρακτορείο αμέλησε παντελώς να την βοηθήσει για να γυρίσει στην Ελλάδα παρότι ειδοποιήθηκαν για το συμβάν.. Θα ήθελα να μάθω αν ήταν υποχρεωμενο το πρακτορείο να τους γυρίσει πίσω ή να φροντίσει να γυρίσουν πίσω και γενικά τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ευχαριστώ
Νίκη
αν υπαρχει ταξιδιωτικη ασφαλιση απο το πρακτορειο επρεπε να μεταφερθει στο ιατρικο κεντρο που εχουν συνεργασια και αν δεν αντιμετωπιζεται εκει το περιστατικο γινεται η μεταφορα πίσω στη ελλαδα...τουλαχιστον ετσι κανουν τα τουριστικα πρακτορεια που συνεργαζομαστε εμεις το καλοκαιρι...

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
κατ'αρχάς καλώς όρισες στο φόρουμ και περαστικά σας.δεν μας διαφωτίζεις όμως με αυτά που λες.τι ατύχημα ήταν και πως εμπλεκόταν το πρακτορείο,ήταν με γκρούπ το οποίο τους πήγε εκεί και τους άφησε??? είχαν μαζί τους συνοδό-αρχηγό????

niki gin

Member
Ναι ήμουν πόλη περιληπτική.
Με γκρουπ με πρακτορείο απο Θεσ/νικη . Το ατύχημα ήταν δίκια της ευθύνη και μόνο, γύρισε το πόδι της στο σκι και επαθε ριξη χιαστού και μηνίσκου. Κάλεσαν βοήθεια από το χιονοδρομικό της δέσανε τις πρώτες βοήθειες και της είπαν να γυρίσει πίσω γιατί χρειαζόταν μαγνητική και ίσως να χρειάζονταν εγχείρηση. Ειδοποίησε τον συνοδό-πράκτορα του γραφείου για να τους βοηθήσει με την γλώσσα και την μεταφορά και αυτός από τηλ χωρίς να πάει να δει τι συνεβει της είπε να πάρει ταξί και να γυρίσει πίσω.

niki gin

Member
Δεν τους δώσανε ούτε καν απόδειξη ούτε κανόνα εγραφο, τους τα ζηταμε και δεν δίνουν τίποτε.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..ατυχια για τη κορη σου , περαστικα της..Παντως τα σωστα πρακτορεια ενδιαφερονται για το πελατη τους ....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καταρχας περαστικα για την κορη σου!

Ασχετως αν φερει ευθυνη ή οχι το πρακτορειο (αυτο εξαρταται απο τους ορους του ταξιδιου κι αν υπηρχε ταξιδιωτικη ασφαλεια) το σιγουρο ειναι πως εχασε πολλους πελατες. Εσυ και η κορη σου θα ησασταν η καλυτερη διαφημιση αν εδειχνε ενδιαφερον και βοηθουσε στην ταλαιπωρια του κοριτσιου συστηνοντας το σε πολλους.

niki gin

Member
Εμένα με ενδιαφέρει αν ήταν υποχρεωμένος και όχι ηθικά ή ανθρώπινα απλά αν ήταν υποχρεωμένος σαν επαγγελματιας να φέρει τα παιδιά πίσω στην Ελλάδα. Δεν υπέγραψαν τίποτε και δεν τους είπανε τίποτε ούτε για συμβάσεις ούτε για ασφάλεια τίποτε.
Θέλω να μάθω τι ήταν υποχρεωμένος να κάνει πριν απευθυνθώ νομικά.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Εμένα με ενδιαφέρει αν ήταν υποχρεωμένος και όχι ηθικά ή ανθρώπινα απλά αν ήταν υποχρεωμένος σαν επαγγελματιας να φέρει τα παιδιά πίσω στην Ελλάδα. Δεν υπέγραψαν τίποτε και δεν τους είπανε τίποτε ούτε για συμβάσεις ούτε για ασφάλεια τίποτε.
Θέλω να μάθω τι ήταν υποχρεωμένος να κάνει πριν απευθυνθώ νομικά.
..κοιτα μπορεις να ζητησεις το αναλογο προγραμμα σαν πελατης και βλέπεις τι ισχύει περι ασφάλειας, υποχρεωσης κτλ...εννοειται δεν θα ξερουν ποια εισαι , ...

tupacgr13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Βαρύς τραυματισμός περαστικά της. Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο και μου πήρε 2 χρόνια να επανέλθω εντελώς. Όσον αφορά για το ταξιδιωτικό νομίζω όφειλαν αν βοηθήσουν κρίμα είναι. Λογικά κάπου θα αναγράφονται κάποιοι όροι συμμετοχής ή κάτι τέτοιο.

niki gin

Member
Eυχαριστώ. Και η κόρη μου εχει δρομο γιατι ειναι δυσκολη η κατασταση με το ποδι της.
Δεν υπέγραψαν τίποτε στο πρακτορειο και ο κυριος που εχει το πρακτορειο μεταξυ των αλλων ειπε οτι αφου δεν ξερανε βουλγαρικα γιατι πηγανε στην Βουλγαρια. Εσυ τι αντιμετωπισες με το πρακτορειο?? Περα απο την καταγγελεια στον ΕΟΤ θα πρεπει να κινηθουμε διακστικα γιατι το πρακτορείο δεν εχει ουτε συμβόλαιο αστικής ευθύνης ούτε καν τα στοιχειώδη αλλά έχει..... καλούς συμβούλους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom