bl4ckwar
Member
Εχω την εξης απορια. Στα 16+ χρονων γινεται να ταξιδεψεις στο εξωτερικο (Ευρωπη) ΧΩΡΙΣ καν την υπογραφη των γονιων σου; Δηλαδη, απο το Ελ. Βενιζελος να ταξιδεψεις στο Παρισι χωρις να σε περιμενει καποιος εκει;
Σε τσάκωσα! Τι μου ετοιμάζεις, βρε; Και χωρίς να το ξέρει η μανούλα; Έλα σπίτι και θα τα πούμε...Εχω την εξης απορια. Στα 16+ χρονων γινεται να ταξιδεψεις στο εξωτερικο (Ευρωπη) ΧΩΡΙΣ καν την υπογραφη των γονιων σου; Δηλαδη, απο το Ελ. Βενιζελος να ταξιδεψεις στο Παρισι χωρις να σε περιμενει καποιος εκει;
στα αεροπορικά ταξίδια ισχύει γενικά αυτό που έγραψα παραπάνω.Αν ξέρει κανείς κάτι σχετικό με το θέμα για την Ryanair όσον αφορά για ανήλικο Ελληνα υπήκοο ας ενημερώσει παρακαλώ.
Εγώ βασικό το είχα σαν δεδομένο ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί μια φορά ένας γνωστός μου ανήλικος πήγε να περάσει τα σύνορα της Βουλγαρίας με το αυτοκίνητο του πατέρα του και είχε πρόβλημα γιατί δεν ήταν μαζί του η μάνα του και δεν είχε κάποιο χαρτί με υπογραφή της!Αλλά ήταν κάτω από 16 τότε νομίζω.
Εκανα συζητηση με τον πατερα μου, επειδη λεει ντε και καλα, θελει την υπογραφη του για να το "σκασω", και δεν εχουμε λεφτα για εισιτηρια. Αλλα απο τι βλεπω την πατησε.. Απο του χρονου με βλεπω να το σκαω το καλοκαιρακι-χροστουγεννα!!!!!!!paefstra said:Σε τσάκωσα! Τι μου ετοιμάζεις, βρε; Και χωρίς να το ξέρει η μανούλα; Έλα σπίτι και θα τα πούμε...
Η μανούλα...
(πρόβα κάνω για τη στιγμή που θα συζητάει ο γιος μου σε κάποια χρόνια από τώρα το ίδιο...)
Μην ακούς τι λένε οι μανούλες και οι πατερούληδες, σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις!Εκανα συζητηση με τον πατερα μου, επειδη λεει ντε και καλα, θελει την υπογραφη του για να το "σκασω", και δεν εχουμε λεφτα για εισιτηρια. Αλλα απο τι βλεπω την πατησε.. Απο του χρονου με βλεπω να το σκαω το καλοκαιρακι-χροστουγεννα!!!!!!!