• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ασθένεια σε ταξίδι

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

vasilis86

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυτικά Βαλκάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ-Θιβέτ
Πάντα ήταν ο μεγαλύτερός μου φόβος σε ένα ταξίδι. Και απορώ πως μερικοί το παίρνουν τόσο αψήφιστα. 1η περίπτωση. Κλείνετε για ένα ταξίδι π.χ. Γερμανία,Αγγλία κλπ. Όλα έχουν πληρωθεί και μόλις φτάνετε στην Γερμανία, τσακ πυρετός. Μένετε όλη τη βδομάδα στο ξενοδοχείο, δε κάνετε τίποτα, δώσατε τζάμπα λεφτά δηλαδή. 2η περίπτωση. Είστε. έτοιμοι για το ταξίδι της ζωή σας, πχ. Καραιβική, νησιά Κουκ, Περού. Έχετε δώσει ένα κάρο λεφτά και βλέπετε να χάνετε το ταξίδι των ονείρων σας. 3η περίπτωση. Εκτός από τα παραπάνω, βρίσκεται σε απομονωμένο μέρος ή σε υπανάπτικτη χώρα, οπότε πλέον κινδυνεύει σοβαρά και η υγεία σας, όπως Αμαζόνιος,Σαφάρι Μποτσουάνας κλπ.
Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Σας έχει τύχει ποτέ και τι κάνατε?

HummingBird

Member
Εγώ αν μου συμβεί αυτό βρίζω τα θεία. Οκ, με τη χονδροπάθεια έχω συμβιβαστεί, αλλά να αρρωστήσω κιόλας;; Ε αυτό πάει πολύ! :icon_evil:
:lol:

alma

Member
Πάντα ήταν ο μεγαλύτερός μου φόβος σε ένα ταξίδι. Και απορώ πως μερικοί το παίρνουν τόσο αψήφιστα. 1η περίπτωση. Κλείνετε για ένα ταξίδι π.χ. Γερμανία,Αγγλία κλπ. τσακ πυρετός. Μένετε όλη τη βδομάδα στο ξενοδοχείο, δε κάνετε τίποτα, δώσατε τζάμπα λεφτά δηλαδή. ...
Σας έχει τύχει ποτέ και τι κάνατε?
Ναι μας έχει τύχει. Φωνάξαμε το γιατρό στο ξενοδοχείο.Αν είστε και δύο άτομα μάλλον θα κολλήσει και ο ένας τον άλλον.Οπότε σου κάνει και εξέταση δύο ατόμων και έχεις έκπτωση. Άλλη απορία;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba

Στα πλαίσια κι άλλων βασανιστικών ερωτημάτων που απασχολούν την ανθρωπότητα...:twisted:

Topic closed...ευχαριστούμε όσους προλάβατε!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος