• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Απο Torino με αγαπη

ranioula

Member
Γεια σαςςςς!!!!!!!!
Τι κανετε ????? Ελπιζω καλα .... (γτ εγω εχω εναν στομαχοπο ολα τα λευτα)
Ονομαζομαι Ρανια ειμαι απο τα παναμορφα, τελια, εξερετικα και πασιγνοστα
Χανια της Κρητης :clap::clap::clap::clap::clap::clap:
αλλα μενω Τορινο .... ωραια πολη αλλα δεν ειναι και για χορταση ιδικα αμα βρεχει :( και βρεχει πολυ .... παρα πολυ ο αμαζωνιος ειναι πολυ λιγος μπροστα του .....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλώς την! Καλώς μας όρισες!
Σαφώς τα Χανιά έχουν καλύτερο καιρό, αλλά η Ιταλία είναι σίγουρα πολύ συναρπαστική χώρα.
Για πες μας; Τι κάνεις εκεί; Σπουδάζεις, εργάζεσαι;

ranioula

Member
Σπουδαζω στο πολυτεχνειο του Τορινου στην Αρχιτεκτορικη ειναι καλα εδω αλλα μου λιπει η θαλασσα απο δουλεια θα ψαχτω απο Σεπτεβριο.... 13 και σημερα για το ταξιδι Ελλαδα ....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλή επιστροφή λοιπόν! Και καλό καλοκαίρι στην όμορφη Κρήτη!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες στο travelstories, ranioula, και Καλώς μας γράφεις από το Τορίνο.
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να συνηθίσεις τον μουντό καιρό όταν μια ολόκληρη ζωή ο ήλιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου. Σου εύχομαι Καλή επιστροφή στα πάτρια εδάφη αλλά γράψε μας και μερικά πράγματα για το Τορίνο όποτε μπορέσεις. Γιατί εμείς που είμαστε απλοί επισκέπτες εκεί και λίγη βροχούλα με το κανάτι δεν μας πειράζει!
Καλό Καλοκαίρι να έχεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες !Ωραια θα ηταν να διαβασουμε καποια στιγμη και το δικο σου blog με ανταποκρισεις απο το Τορινο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Χαιρετίσματα στο όμορφο Τορίνο... Να μου χαιρετάς το Mole Antonelliana!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
καλημερα!!:welcome:!!!
turin ε??επειδη υπαρχει ενα μεταπτυχιακο που με ενδιαφερει εκει (για την ακριβεια ειναι μαλλον το μονο που με ενδιαφερει) πες μας λιγα παραπανω πραγματα για την πολη και την ζωη σε αυτη!!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Χαιρετίσματα στο όμορφο Τορίνο... Να μου χαιρετάς το Mole Antonelliana!
Ειναι πράγματι όμορφο το τορίνο?δηλαδή αν καποιος βρεθεί προς εκείνα τα μέρη αξίζει τον κόπο να κανει μια εκδρομή εκεί η να το παρακαμψει?
καθώς επίσης και η Νοβάρα...αξίζει μια ημερησια εκδρομή απο στρέσα οπου θα βρίσκομαι σε αυτές τις 2 πόλεις?

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Καλως ορισες ranioula! :) Μπορει να σου φαινεται μουντο το Τορινο αλλα σκεψου ποσα πραγματα μπορεις να κανεις εκει και ποσα μερη μπορεις να επισκεφτεις! Να περνας καλα και περιμενουμε νεα σου!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ειναι πράγματι όμορφο το τορίνο?δηλαδή αν καποιος βρεθεί προς εκείνα τα μέρη αξίζει τον κόπο να κανει μια εκδρομή εκεί η να το παρακαμψει?
καθώς επίσης και η Νοβάρα...αξίζει μια ημερησια εκδρομή απο στρέσα οπου θα βρίσκομαι σε αυτές τις 2 πόλεις?
Φαντάζομαι θα μας τα πεί αναλυτικά από επιτόπου το νέο μέλος, αλλά εν τω μεταξύ δες αυτό: http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...DF%ED%EF-%EC%DF%ED%E9-%EF%E4%E7%E3%FC%F2.html

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom