Καλημέρα και από μένα! Θα επισκεφθούμε την Κρακοβία αρχές Απριλίου και χθες το πρωί προχώρησα σε 2 κρατήσεις 4 δωματίων (είμαστε 8 άτομα σύνολο) μέσω booking. Για την 1η κράτηση η booking μου έδινε τιμή 4.126,50zl (996 ευρώ) και για την 2η κράτηση 4.171,86zl (1007 ευρώ), σύνολο δηλαδή 8.298,36zl ή 2003 ευρώ. Για την 1η κράτηση χρησιμοποιήθηκε χρεωστική κάρτα εθνικής και για την 2η χρεωστική eurobank. Το ξενοδοχείο προχώρησε χθες το μεσημέρι, σε κράτηση των χρημάτων από τις 2 κάρτες, ωστόσο για την 1η κράτηση χρεωθηκα 1.059,79 ευρώ και για την 2η 1.071,44 ευρώ, σύνολο 2.131,23 ευρώ, δηλαδή 128.23, ευρώ περισσότερα από την τιμή που μου έδινε αρχικά η booking. Επικοινώνησα με την booking, η οποία με προέτρεψε να μιλήσω με τις τράπεζες, σε επικοινωνία μου με τις τράπεζες με προετρεψαν να μιλήσω με την booking (μπαλάκι του ping pong). Έστειλα μήνυμα στο κατάλυμα και η απάντησή του είναι πως οι χρεώσεις είναι σωστές και ότι λογικά το παραπάνω ποσό αντιστοιχεί σε έξοδα τραπέζης. Σας φαίνεται φυσιολογικό 130 ευρώ να είναι έξοδα τραπέζης? Είναι κάποιος που έχει παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!