mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
παιδιά έχει νοικιάσει κανείς αυτοκίνητο από εδώ: Προσφορές για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, Μαγιόρ ?? ξέρει κανείς αν είναι οκ?
παιδιά έχει νοικιάσει κανείς αυτοκίνητο από εδώ: Προσφορές για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, Μαγιόρ ?? ξέρει κανείς αν είναι οκ?
Αυτή πρέπει να είναι η ίδια με την Auto Europa - Sicily by Car (έχει το αυτό λογότυπο) με την οποία είχα κακή εμπειρία. Το έχω διηγηθεί σε περυσινό μου ποστ. Με 2 λόγια, μου χρέωσαν 50 Ε. για μεγάλο λεκέ που δήθεν έκανα στο πίσω κάθισμα, ενώ στις 48 ώρες που είχα το όχημα (μόνος, διαδρομή για δουλειά: Μιλάνο-Βιτσέντσα-Μιλάνο) πίσω ούτε το χρώμα του καθίσματος δεν είχα γυρίσει να δω. Αντάλλαξα μερικά μειλ με έναν Σικελό υπεύθυνο, αλλά ήταν σαν να μιλούσα σε αυτόματο τηλεφωνητή. Βέβαια, είπαμε όλα ποσοστά Στατιστικής είναι........
Σίγουρος 100% είμαι για λίγα πράγματα. Λέω όμως : ίδιο λογότυπο (αυτό απαγορεύεται να αντιγραφεί), ίδιο όνομα (σχεδόν). Νομίζω ότι είναι η ίδια Ιταλική, που μεγάλωσε, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.AUTOEUROPA - rental car hire moto scooter van Sardegna Sardinia Italia Italy - Alghero Olbia Cagliari Milan Linate Malpensa Venice Pisa Rome Catania Palermo
και
Rent a car | Low Price Car Hire | Car Rental worldwide from Auto Europe
εισαι σίγουρος οτι ειναι η ίδια εταιρεία ????
δεν νομιζω οτι εχουν καμια σχέση
Σίγουρος 100% είμαι για λίγα πράγματα. Λέω όμως : ίδιο λογότυπο (αυτό απαγορεύεται να αντιγραφεί), ίδιο όνομα (σχεδόν). Νομίζω ότι είναι η ίδια Ιταλική, που μεγάλωσε, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Αλλά αδέλφια, μόνο την εμπειρία μου σας εξέθεσα. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι μια χαρά. Μια κακή στιγμή μπορεί να έχει κάθε εταιρεία.
Δοκιμασε και το Car Rental Corfu Car Hire Corfu Top Cars Rental Company in CorfuΠαιδια γεια σας!Μηπως ξερετε για ενοικιαζομενα αμαξια αλλα & μηχανακια για Κερκυρα?