Φώτης/Ταξιδιωτης
Member
Θα πάω Ισραήλ για 5 νύχτες + 2 νύχτες Παλαιστίνη .
Για Ισραήλ όκ.
Για Παλαιστίνη τι θα πρέπει να έχω υπόψη στα σημεία ελέγχου στη πυλη Δαμασκού?
Υπάρχουν ανταλακτήρια στη Παλαιστίνη?
Θα πάω πρώτα Ιεριχώ, Βηθλεέμ και μάλλον 1 διανυκτέρευση Χεβρώνα. Θα με περιμένουν κάποιες εκπλήξεις στη διαδρομή με λεωφορείο? Ιεριχώ το τελεφερίκ για το λόφο είναι του Ισραήλ ή της Παλαιστίνης?
Μετά απο Χεβρώνα θα πάω Νάμπλους και μετά Ραμάλα {1νύχτα}.
Αν και σκέφτομαι να διανυκτερεύσω και τις δυο νύχτες Ραμάλα αν προλάβω σε μια μέρα Ιεριχώ/Βηθλεέμ και Χεβρωνα αν και θέλω να μείνω στη Χεβρώνα αλλά θα δώ.
Ελπίζω να μην πέσω σε καμιά ινιφάντα ή σε περίοδο εκλογών.
Πάντως διαβάζω οτι οι τουρίστες αντιμετωπίζονται εχθρικά απο τους εποίκους στη Χεβρώνα. Λέτε να μπορέσω να περπατήσω λίγο στη περιοχή της Χεβρώνας που ελέγχουν οι Εβραίοι?
Καλοδεχούμενες γενικά οποιοδήποτε φρέσκες πληροφορίες για νότια Παλαιστίνη και όχι μόνο.
Πάντως δεν το λες και φτηνό το όλο οδοιπορικό και ειδικότερα στο Ισραήλ.
Για Ισραήλ όκ.
Για Παλαιστίνη τι θα πρέπει να έχω υπόψη στα σημεία ελέγχου στη πυλη Δαμασκού?
Υπάρχουν ανταλακτήρια στη Παλαιστίνη?
Θα πάω πρώτα Ιεριχώ, Βηθλεέμ και μάλλον 1 διανυκτέρευση Χεβρώνα. Θα με περιμένουν κάποιες εκπλήξεις στη διαδρομή με λεωφορείο? Ιεριχώ το τελεφερίκ για το λόφο είναι του Ισραήλ ή της Παλαιστίνης?
Μετά απο Χεβρώνα θα πάω Νάμπλους και μετά Ραμάλα {1νύχτα}.
Αν και σκέφτομαι να διανυκτερεύσω και τις δυο νύχτες Ραμάλα αν προλάβω σε μια μέρα Ιεριχώ/Βηθλεέμ και Χεβρωνα αν και θέλω να μείνω στη Χεβρώνα αλλά θα δώ.
Ελπίζω να μην πέσω σε καμιά ινιφάντα ή σε περίοδο εκλογών.
Πάντως διαβάζω οτι οι τουρίστες αντιμετωπίζονται εχθρικά απο τους εποίκους στη Χεβρώνα. Λέτε να μπορέσω να περπατήσω λίγο στη περιοχή της Χεβρώνας που ελέγχουν οι Εβραίοι?
Καλοδεχούμενες γενικά οποιοδήποτε φρέσκες πληροφορίες για νότια Παλαιστίνη και όχι μόνο.
Πάντως δεν το λες και φτηνό το όλο οδοιπορικό και ειδικότερα στο Ισραήλ.