• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Απεργια 30 Νοεμβριου

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Δε μιλάς σοβαρά.....................

30 πρέπει να είμαι στη Σόφια για να πιάσω δουλειά. Ε ρε γλέντια :(
Παιδιά τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Με τα εισιτήρια εννοώ, μεταφέρονται για άλλη μέρα; Ακυρώνονται; Αποζημιώνονται; Πώς πάει; Είχα κλείσει οικονομικό αλλά semi-flex, αν αυτό έχει σημασία. Αλλά και πάλι μου κάνουν τρομερή ζημιά, έχω υπογράψει συμβόλαιο να είμαι εκεί το μεσημέρι στις 30 του μήνα.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Ολυμπιακη η με Αιγαιου... αν ειναι Ολυμπιακη παρε τηλ ως τις 8 ειναι ευγενεστατοι και θα σε βοηθησουν αν δεν βρεθει λυση σου δινουν τα λεφτα σου και πας με αλλη εταιρια :)
dont worry be happy θα την βρεις τη λυση ! Καλη αρχη!

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Επικοινώνησα με την Ολυμπιακή (όντως ευγενικότατος ο υπάλληλος) και μου είπαν ότι θα γνωρίζουν πιθανότατα αύριο το απόγευμα αν η απεργία θα χαρακτηριστεί ως καταχρηστική ή νόμιμη, οπότε θα μου αλλάξουν το εισιτήριο σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η απεργία για μια μέρα μετά. Επικοινώνησα και με τον εργοδότη, δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα για μια μέρα, ενώ συντρέχει σοβαρός λόγος.

Cloud_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται χρόνος. . .
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ έχω το εξής πρόβλημα :
30/11 πετάω από Χανιά για Αθήνα με Αιγαίου κλεισμένο μέσω του site της,
με διαβεβαίωσαν ότι αλλάζει χωρίς κόστος, αλλά 01/12 στις 06:55
πετάω για Βαρκελώνη με Ιταλικη εταιρία, κλεισμένο από άλλο site. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?
Θα μπορέσει η ιταλική να μου αλλάξει το εισητηριο αν δεν την προλαβαίνω, να βασιστώ στο ότι και αυτή θα καθυστερήσει και να ρισκάρω ή θα το πληρώσω λάμπα τελικά?
Και επίσης δεν κατάλαβα, αν κυρηχθεί παράνομη, αυτό σημαίνει ότι θα πετάξουμε κανονικά?

Last edited by a moderator:

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
να ζητήσεις να στο αλλάξουν για τις 29 αλλιώς πάπαλα...

Cloud_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται χρόνος. . .
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μέχρι πριν 5 λεπτά η Αιγαίου αλλά και η Ολυμπιακή δεν είχαν κάποια
ενημέρωση για το θέμα, άντε βγάλε άκρη τώρα. . .

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Εγω που έχω εισιτήριο επιστροφής απο βιεννη την Τρίτη τι να κάνω;
Είμαι βιεννη....
θα τους παρεις τηλεφωνο και θα σου αλλαξουν την πτηση.κανε το οσο πιο συντομα μπορεις για να βρεις και την πτηση που σε βολευει.θεωρητικα και αν δεν γινεται χαμος θα σε βαλουν στην πτηση της Τεταρτης.
αν τωρα εσυ πρεπει να επιστρεψεις πισω την Τεταρτη και αυτοι σου πουν Πεμπτη,εξηγησε τους οτι πρεπει να επιστρεψεις αμεσα,εγω αυτο το εκανα με φωνες γιατι ηθελαν να με αφησουν γερμανια για αλλες 4 μερες........

Μέχρι πριν 5 λεπτά η Αιγαίου αλλά και η Ολυμπιακή δεν είχαν κάποια
ενημέρωση για το θέμα, άντε βγάλε άκρη τώρα. . .
νομιζω οτι πρεπει να παρεις αναρρωτικη και να φυγεις σημερα με καποια πτηση αλλιως πολυ φοβαμαι οτι δεν θα προλαβεις την επομενη σου πτηση.

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
θα τους παρεις τηλεφωνο και θα σου αλλαξουν την πτηση.κανε το οσο πιο συντομα μπορεις για να βρεις και την πτηση που σε βολευει
Απλά λογικά πρέπει πρώτα να μάθουν αν η απεργία χαρακτηρίστηκε ως καταχρηστική, προτού αποφασίσουν να αρχίσουν να αλλάζουντα εισιτήρια των επιβατών. Στην Ολυμπιακή αυτό μου είπαν που τηλεφώνησα, ότι αν δεν ξέρουν την απόφαση του δικαστηρίου, δε μπορούν να αλλάξουν εισιτήρια, επειδη αν κριθεί καταχρηστική η απεργία θα ακυρωθεί, έτσι οι πτήσεις της Τρίτης θα γίνουν κανονικά...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
παιδια..αυριο δεν θα γινει η απεργία...μιλησα μολις τωρα με την ενωση ελεγκτων εναεριας κυκλοφοριας...καλο σας ταξιδι...για τις 15/12 δεν ξερουν...αλλα μαλλον προσανατολιζονται να μην γινει...θα ξερουν σιγουρα κατα τις 10/12..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom