vanda
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βιετνάμ και Αργεντινή
Ναι, φυσικά. Όλες.Επηρεάζονται και οι διεθνείς πτήσεις?
Πετάω με pegasus για Κωνσταντινούπολη ..
Η απορία μου αν κάποιος πχ γυρνάει από εξωτερικό τη πέμπτη, σήμερα που ανακοινώθηκε πως καλύπτεται πχ με ξενοδοχείο ή άλλη πτήση που μπορεί να έχει δύο μέρες μετά για παράδειγμα; μένει απλα στο κενό; αδιανόητα πράγματα για ουσιαστικά μια μερα πρινAegean και Olympic Air: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις την Πέμπτη λόγω της απεργίας<p>Πηγή: <a target="_blank" href="iefimerida.gr - Ειδήσεις και νέα - Η κορυφαία εφημερίδα online">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="Aegean και Olympic Air: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις την Πέμπτη λόγω της απεργίας - iefimerida.gr">Aegean και Olympic Air: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις την Πέμπτη λόγω της απεργίας - iefimerida.gr</a></p>
Επειδη μου εχει τυχει, η πτηση εγινε μολις τελειωσε η απεργια, δηλαδη καποιες ωρες μετα.Η απορία μου αν κάποιος πχ γυρνάει από εξωτερικό τη πέμπτη, σήμερα που ανακοινώθηκε πως καλύπτεται πχ με ξενοδοχείο ή άλλη πτήση που μπορεί να έχει δύο μέρες μετά για παράδειγμα; μένει απλα στο κενό; αδιανόητα πράγματα για ουσιαστικά μια μερα πριν
Ναι υπάρχει. Με το που μπεις πάνω πάνω εχει ένα πεδίο που λέει σημαντικές ανακοινώσειςΗ ανακοίνωση αυτή υπάρχει και στο site της Aegean ? Δίοτι δεν την βρίσκω.
Επίσης λεει χαρακτηριστικά για "πτήσεις που επηρεάζονται". Επομένως κάποιες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά.... ή όχι ?
Το θέμα είναι ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα είναι όλα φλου ! Ως συνήθως. Με Pegasus που μίλησα μου είπαν οτι αύριο θα ξέρουν.