Καλημερα.. Ακομα δεν τελειωσε το καλοκαιρι και εχω ηδη αρχισει να πονοκεφαλιαζω για τις χριστουγεννιατικες διακοπες... Σκεφτομαστα κατι Light και οικονομικο.. Περισυ πηγαμε 1-6 δεκεμβριου στη βουδαπεστη ελεω MALEV (100 Ε μετ επιστροφης) και ηταν καταπληκτικα.. ουτε πολυ κοσμος..πολυ φτηνα ολα.. ειχε και χριστουγεννιατικες αγορες...φετος η γυναικα μου θελει να παμε μεσα στην περιοδο των εορτων (26-30 δεκεμβρη). προσπαθησα να της αλλαξω γνωμη αλλα τιποτα.. ετσι αρχισα να ψαχνω πριν μια εβδομαδα εισητηρια με υποψηφιες πολεις. βερολινο , μοναχο (με εκδρομη στο salzburg) και πραγα.. Το μοναχο αν και εχει φθηνα αεροπορικα ειναι πανακριβο και οι αγορες κλεινουν στις 24 του μηνα.. αρα αποκλειστηκε...το βερολινο δεν αρεσε στο ετερον ημισι καθως θα ειχε πολυ κρυο και ετσι κατεληξα πραγα.. ελα μου ομως που ανεβηκαν πολυ τα εισιτηρια (με lufthansa μεσω Mοναχο, γιατι η csa εχει τιμες emirates.).. και τελικα αναρωτιεμαι..αξιζει να παει κανεις διακοπες την περιοδο αυτη; γιατι τα εξοδα ανεβαινουν με γεωμετρικη προοδο... και αν ναι ποτε πρεπει να κλεισει κανεις εισητηρια, ξενοδοχεια κλπ; μια βοηθεια θα ηταν περα για περα καλοδεχουμενη....