Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Ας πούμε πως εφευρίσκεται η μηχανή του χρόνου και σας δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψετε στο χρόνο. Μόνο μια φορά. Μπορείτε να μεταφερθείτε σε όποια περίοδο θέλετε και να δείτε (όχι να παρέμβετε, ως θεατής θα βρίσκεστε) σε κάποιο συγκεκριμένο ιστπρικό γεγονός. Ποιο θα ήταν αυτό;
Προσοχή, ζητάμε συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός που σας ενδιαφέρει, όχι απλά μια ιστορική περίοδο. Π.χ. η απάντηση "η Αρχαία Ελλάδα" δεν μας κάνει. "Η ναυμαχία της Σαλαμίνας" μας κάνει. Το μέλλον δεν παίζει, μόνο το παρελθόν (δικό μου είναι το θέμα ό,τι κανόνες θέλω βάζω). Μέχρι 3 ιστορικά γεγονότα ο καθείς και με αιτιολόγηση παρακαλώ, γιατί σας εξιτάρει το συγκεκριμένο γεγονός.
(αν έχει μπει αντίστοιχο θέμα, να το σβήσει ο φιτζιάνος αμέσως)
Προσοχή, ζητάμε συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός που σας ενδιαφέρει, όχι απλά μια ιστορική περίοδο. Π.χ. η απάντηση "η Αρχαία Ελλάδα" δεν μας κάνει. "Η ναυμαχία της Σαλαμίνας" μας κάνει. Το μέλλον δεν παίζει, μόνο το παρελθόν (δικό μου είναι το θέμα ό,τι κανόνες θέλω βάζω). Μέχρι 3 ιστορικά γεγονότα ο καθείς και με αιτιολόγηση παρακαλώ, γιατί σας εξιτάρει το συγκεκριμένο γεγονός.
(αν έχει μπει αντίστοιχο θέμα, να το σβήσει ο φιτζιάνος αμέσως)