μπορειτε να δανειστειτε το σωφερ του traveller:xmas_lol:...δυστυχως δεν ενθυμουμε το ονομα του....Δηλαδή θα το πάω εγώ το μηχάνημα; Σωφέρ δεν έχει; :xmas_mrgreen:
μπορειτε να δανειστειτε το σωφερ του traveller:xmas_lol:...δυστυχως δεν ενθυμουμε το ονομα του....Δηλαδή θα το πάω εγώ το μηχάνημα; Σωφέρ δεν έχει; :xmas_mrgreen:
Τον χορηγεί και αυτόν η υπηρεσία;:xmas_lol:μπορειτε να δανειστειτε το σωφερ του traveller:xmas_lol:...δυστυχως δεν ενθυμουμε το ονομα του....
πιστωτικη καρτουλα δεν εχουμε???...μονο καβουρακια εχουμε??? μη φτιαχνατε τοσες απλαδες μελομακαρονα να περισσευαν ...:xmas_mrgreen:Τον χορηγεί και αυτόν η υπηρεσία;:xmas_lol:
Σε μελομακάρονα δέχεσθε; :xmas_mrgreen:πιστωτικη καρτουλα δεν εχουμε???...μονο καβουρακια εχουμε??? μη φτιαχνατε τοσες απλαδες μελομακαρονα να περισσευαν ...:xmas_mrgreen:
για μια απλαδα απο αυτα ...στο χαριζουμε το παλιοσιδερικο:xmas_mrgreen:Σε μελομακάρονα δέχεσθε; :xmas_mrgreen:
ειπαμε φανταστικη ιστορια... το παρασκηνιο κρις μη το ψαχνεις:xmas_mrgreen:Mio έχεις ξεπέσει νομίζω απο Α-7 σε F-16 ...αυτά σε πετάνε δεν τα πετάς....:xmas_mrgreen:
Ανασκουμπώνομαι και μπαίνω στην κουζίνα μου! Στείλε το μηχάνημα να έρθει να τα πάρει! :xmas_mrgreen:για μια απλαδα απο αυτα ...στο χαριζουμε το παλιοσιδερικο:xmas_mrgreen:
για μια απλαδα απο αυτα ...στο χαριζουμε το παλιοσιδερικο:xmas_mrgreen:
Εγώ τα έφτιαξα, αλλά περιμένοντας να έρθει το πετούμενο να τα πάρει, θα τα φάω όλα και δε θα μείνει ψίχουλο!Ωραιότατα φαίνονται !
ποιά χρυσοχέρα τα εφτειαξε άραγε ;:xmas_rolleyes::xmas_lol:
πως μπαινεις......... γιατί και εκείνο το seat pitch από τη φωτογραφία που είδα μου φαίνεται κομμάτι στενό.... Πρώτη θέση σου λένε μετά τρομάρα τους! :xmas_cheesygrin: