Λοιπον...ηρθε η στιγμη για ερωτηση!χε χε Και θελω πολυ τη γνωμη σας αν και προτειται για ιδιαιτερα εξειδικευμενο θεμα.
Ειμαι φοιτητρια στο Ιστορικο και Αρχαιολογικο. Μου ηρθε λοιπον ενα mail αποψε απο εναν καθηγητη σχετικα με μια ανασκαφη που θα γινει τον Απριλιο 2011 στο Βορειο Ιρακ. woooww! Ειχα ενημερωθει για αυτο απλα περιμενα λεπτομερειες. Προκειται για την πρωτη ανασκαφη του πανεπιστημιου μας στο Β.Ιρακ και συγκεκριμενα στην πολη Ερμπιλ(αρχαια Αρβηλα).Στους συμμετεχοντες θα καταβληθουν σχεδον ολα τα εξοδα( αεροπορικα,διαμονη, εν μερει σιτιση).Καποια κριτιρια επιλογης και παρατηρησεις :
Εσεις γενικα τι λετε? Εχει παει κανεις σ εκεινα τα μερη?
Ειμαι φοιτητρια στο Ιστορικο και Αρχαιολογικο. Μου ηρθε λοιπον ενα mail αποψε απο εναν καθηγητη σχετικα με μια ανασκαφη που θα γινει τον Απριλιο 2011 στο Βορειο Ιρακ. woooww! Ειχα ενημερωθει για αυτο απλα περιμενα λεπτομερειες. Προκειται για την πρωτη ανασκαφη του πανεπιστημιου μας στο Β.Ιρακ και συγκεκριμενα στην πολη Ερμπιλ(αρχαια Αρβηλα).Στους συμμετεχοντες θα καταβληθουν σχεδον ολα τα εξοδα( αεροπορικα,διαμονη, εν μερει σιτιση).Καποια κριτιρια επιλογης και παρατηρησεις :
- Η επιθυμία σας να γίνετε σταθερά μέλη της ανασκαφικής ομάδας και να συμμετέχετε εφεξής, ει δυνατόν, σε όλες τις έρευνες πεδίου της ομάδας στο βόρειο Ιράκ.
- Η επιθυμία σας να συμμετάσχετε ενεργά στην προετοιμασία της ανασκαφής.
- Η συμμετοχή σας στο προπαρασκευαστικό φροντιστήριο που θα πραγματοποιηθεί κατά τον Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2011.
- Σε περίπτωση ακύρωση της συμμετοχής σας, για οποιοδήποτε λόγο, πριν ή κατά την διάρκεια της ανασκαφής, θα πρέπει να καταβάλετε στο Πανεπιστήμιο το σύνολο των εξόδων που προέκυψαν (αεροπορικά εισιτήρια, κόστος δωματίου, σίτιση).
- Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στο Ιράκ θα πρέπει να γίνουν απολύτως σεβαστά τα ήθη και έθιμα της περιοχής. Θα αποφευχθούν όλες οι συζητήσεις πολιτικού ή θρησκευτικού περιεχομένου.
- Η ανασκαφή θα είναι κοπιώδης και οι ώρες εργασίας πολλές! Πρέπει να έχετε άριστη φυσική κατάστασ! η και να μην αντιμετωπίζετε προβληματα υγείας.
Εσεις γενικα τι λετε? Εχει παει κανεις σ εκεινα τα μερη?