• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Αναζήτηση προορισμού

mourohavlos

Member
Ναι.... Δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάζομαι με αυτές τις επιλογές... Θα ήθελα κάτι λιγότερο....«εξωτικό» αν μπορώ να το θέσω έτσι.. Δεν είμαι και φαν της παραλίας και του μπανιου....
Μα ποιος είπε ότι θα πας στο Μπαλί για μπάνιο? Φύση, πολιτισμός, μασάζ κλπ. κλπ.

GTS

Member
Το τελευταίο που θα κανεις στο Μπαλί είναι μπάνιο. Άλλη επιλογή είναι Καμποτζη, Λαός κ ολίγον Ταυλανδη, ένα τέτοιο μιξ. Δυστυχώς με το μπατζετ αυτό δύσκολη η Αμερική.

Laloa

Member
Σκέφτομαι ένα δεκαήμερο ταξίδι το Πάσχα και είμαι ανάμεσα σε τρεις επιλογές:
1. Γεωργία (με διήμερο στο Ερεβάν), γνωρίζοντας ότι υπάρχουν διαδηλώσεις αλλά δεν τις θεωρώ πρόβλημα.
2. Ινδία (Spiti Valley ή Sikkim), που είναι λιγότερο προφανείς περιοχές για πρώτη φορά στην Ινδία αλλά φαίνονται κατάλληλες για την εποχή και εξίσου ενδιαφέρουσες.
3. Νότιο Βιετνάμ με Καμπότζη, όπου ο νοτος ίσως υστερεί σε σχέση με το βόρειο τμήμα, αλλά οι ναοί της Καμπότζης φαίνεται να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.

Ποια από αυτές τις επιλογές θα προτείνατε;

alma

Member
1. Γεωργία (με διήμερο στο Ερεβάν), γνωρίζοντας ότι υπάρχουν διαδηλώσεις αλλά δεν τις θεωρώ πρόβλημα.
2. Ινδία (Spiti Valley ή Sikkim), που είναι λιγότερο προφανείς περιοχές για πρώτη φορά στην Ινδία αλλά φαίνονται κατάλληλες για την εποχή και εξίσου ενδιαφέρουσες.
3. Νότιο Βιετνάμ με Καμπότζη, όπου ο νοτος ίσως υστερεί σε σχέση με το βόρειο τμήμα, αλλά οι ναοί της Καμπότζης φαίνεται να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.

Αν επιλέξεις Γεωργία- Αρμενία, με τις μέρες που έχεις, θα δεις αρκετά. Βγάζοντας τις 2 στο Γιερεβάν, σου μένουν 8 όπου μπορεί να γυρίσεις από Ανανούρι, μέχρι Κουτάισι, Μτσχέτα κλπ.Από τις 2 στο Γιερεβάν, τη μία μπορείς να πας λίμνη Σεβάν...Η εποχή είναι οκ, για την περιοχή.

Στα άλλα που γράφεις, δεν έχω πάει Ινδία,Βιετνάμ οπότε δεν έχω γνώμη.

Άλλα αν επιλέξεις το 1 και οι μέρες που διαθέτεις και η εποχή είναι καλά θεωρώ.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
10 μέρες γι Βιετνάμ ΚΑΙ Καμπότζη είναι αστείο. Αν πας νότιο Βιετνάμ θα έχεις χάσει το καλύτερο κομμάτι στη χώρα που είναι ο βορράς και το κέντρο.
Είτε βάλε περισσότερες μέρες ή επήλεξε διαφορετικό προορισμό. Γνώμη μου.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

Πάρε Γεωργία, να είμαστε παρέα.

Επόμενο Ταξίδι
Παταγονία-Γη του πυρός.

1) Έχε υπόψιν σου ότι το Πάσχα στην Γεωργία σημαίνει ότι θα χάσεις κάποιες μέρες λόγω αργιών.
2) Μιά χαρά
3) Δεκαήμερο Βιετνάμ με Καμπότζη δεν βγάινει. Θες παραπάνω μέρες.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

1. Το 10ήμερο είναι καλό για Γεωργία
2. Η Ινδία θέλει όχι μόνο πολλές μέρες, αλλά πολλά ταξίδια για μένα ή ένα μεγάλο 3μηνο και αν θα φτάσει. Μπορείς να πεις οτι θα ξεκινήσεις με ένα 10ήμερο και θα διαλέξεις να δεις κάποια πράγματα.
3. Η Καμπότζη ένα 10ήμερο τουλάχιστον το θέλει απο μόνη της. Άσε το Βιετνάμ για άλλο ταξίδι. Προσπαθώ και εγώ να βρω ένα γεμάτο 10 ήμερο ή 2βδόμαδο στη καλύτερη για να πάω κάποια στιγμή χειμώνα στη Καμπότζη...

maria91

Member

Αν μεινεις μεσα στη Τιφλιδα οι εκδηλωσεις θα σου δημιουργησουν προβλημα ως προς τις μετακινησεις σου με τα λεωφορεια γιατι κλεινουν τους δρομους λογω διαδηλωσεων...απο το πληθος περνας ενω κανουν διαδηλωση,αστυνομια εχει ΠΑΝΤΟΥ κ δεν υπαρχει κανενα αλλο θεμα...δε ξερω τι εχει να προσφερει η επαρχια της Γεωργιας αλλα απο μενα ειναι οχι αυτη η χωρα

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Αν μεινεις μεσα στη Τιφλιδα οι εκδηλωσεις θα σου δημιουργησουν προβλημα ως προς τις μετακινησεις σου με τα λεωφορεια γιατι κλεινουν τους δρομους λογω διαδηλωσεων...απο το πληθος περνας ενω κανουν διαδηλωση,αστυνομια εχει ΠΑΝΤΟΥ κ δεν υπαρχει κανενα αλλο θεμα...δε ξερω τι εχει να προσφερει η επαρχια της Γεωργιας αλλα απο μενα ειναι οχι αυτη η χωρα
Εχουν ακόμα διαδηλώσεις? Εμεινες μόνο Τιφλίδα? Δεν σου άρεσε? Πες μας αν θέλεις 2 λόγια. Πάω το Μάρτιο..

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Οπως ήδη έχει ειπωθεί ξέχασε το Νότιο Βιετνάμ με Καμπότζη,10 μέρες δεν φτάνουν με τίποτα,άσε που το Κεντρικό και Βόρειο Βιετνάμ είναι πολύ καλύτερα από το νότιο κομμάτι.
Η Ινδία είναι πολύ μεγάλη χώρα,για να πεις ότι έχω δει την χώρα πρέπει να πας πολλές φορές,απλά σε 10 μέρες παίρνεις μια ιδέα της περιοχής που επισκέπτεσαι.
Από μένα η Γεωργία είναι ένα μεγάλο ναι.Η εποχή είναι καλή και το 10ήμερο φτάνει να δεις αρκετά μέρη.Τον Αύγουστο πήγα εκεί για 2 εβδομάδες,έμεινα 2 μέρες στην Τιφλίδα και μετά έκανα ένα μεγάλο τουρ (Alazani,Kazbegi,Mtskheta,Uplistsikhe,Gori,Borjomi,Vardzia,Kutaisi,Mestia,Ushguli και Batumi).Αξίζει και με το παραπάνω.Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με τις διαδηλώσεις (αν συνεχίζονται μέχρι τότε).Συνήθως γίνονται το βράδυ στη λεωφόρο Rustaveli μπροστά από τη βουλή οπότε δεν θα είναι εμπόδιο στις ημερήσιες δραστηριότητες σου στην πόλη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.781
Μέλη
39.517
Νεότερο μέλος
maria9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom