Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Δε νομίζω ότι το βλέπει κανένας άλλος εκτός από εσένα το λαμπύρισμα.Την εχω ξετικαρει αλλα ακομα λαμπω.... γιατι?
Δε νομίζω ότι το βλέπει κανένας άλλος εκτός από εσένα το λαμπύρισμα.Την εχω ξετικαρει αλλα ακομα λαμπω.... γιατι?
Δε νομίζω ότι το βλέπει κανένας άλλος εκτός από εσένα το λαμπύρισμα.
Την εχω ξετικαρει αλλα ακομα λαμπω.... γιατι?
Μάλλον συμβαίνει αυτό:Κι εγώ το έχω ξετικάρει και ακόμα βλέπω την πράσινη κουκίδα...
Δε νομίζω ότι το βλέπει κανένας άλλος εκτός από εσένα το λαμπύρισμα.
Ναι, ο λόγος ειναι ότι το κομμάτι κώδικα που εμφανίζει τα κεφάλαια δε λειτουργεί σωστά και το έχω απενεργοποιήσει μέχρι να το φτιάξει ο developer.Δεν ξέρω αν παρατηρήθηκε κι επισημάνθηκε κι αλλού, αλλά στις ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές ιστορίες χάθηκαν τα κεφάλαια, το κείμενο έγινε μια συνεχής ενότητα (βολικό να μην κλικάρεις, κουραστικό όμως αν το κείμενο είναι μακροσκελές) και φωτογραφίες εξαφανίστηκαν ξανα
Το πρόβλημα με τα κεφάλαια στις ταξιδιωτικές ιστορίες διορθώθηκε.Δεν ξέρω αν παρατηρήθηκε κι επισημάνθηκε κι αλλού, αλλά στις ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές ιστορίες χάθηκαν τα κεφάλαια, το κείμενο έγινε μια συνεχής ενότητα (βολικό να μην κλικάρεις, κουραστικό όμως αν το κείμενο είναι μακροσκελές) και φωτογραφίες εξαφανίστηκαν ξανα
Και με δυο μικρές αναβαθμίσεις που λύνουν χέρια!Το πρόβλημα με τα κεφάλαια στις ταξιδιωτικές ιστορίες διορθώθηκε.