• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ανέβασμα φωτογραφιών

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μια παρατήρηση που αφορά το ανέβασμα φωτογραφιών.
Ενώ στον σκληρό μου είναι αριθμημένες άρα και σε σειρά, όταν ανεβαίνουν τοποθετούνται εντελώς τυχαία κι άναρχα, κάτι που προσωπικά με δυσκολεύει καθώς δεν υπάρχει θεματική συνάφεια στη σειρά αυτή.
Προσπάθησα να βρώ μια εντολή που να μπορείς να τις μετακινείς αλλά ή δεν υπάρχει ή δεν το ψάχνω καλά.
Δεν είναι εφικτό ν'ανεβαίνουν και να τοποθετούνται με τη σειρά που υπάρχουν και στον φάκελο απ'όπου τις επιλέγουμε;

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
θα συμφωνήσω με το ροζουλί γουρούνι. Θα μας βοηθούσε αν έμπαιναν στη σειρά και όχι ανακατεμένα.:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Να υποθέσω ότι μιλάτε για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσα στα θέματα ως συνημμένες; ή αναφέρεστε στη gallery;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Να υποθέσω ότι μιλάτε για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσα στα θέματα ως συνημμένες; ή αναφέρεστε στη gallery;
Aναφέρομαι στη gallery όταν κάνει upload από φάκελλο του υπολογιστή

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
κανένα νεώτερο;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έχω ρωτήσει τον προγραμματιστή που έφτιαξε τη γκάλερυ, περιμένω να μου απαντήσει αν μπορούμε να το φτιάξουμε και πώς...

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Προβλημα!!! άλλαξα κάμερα και δεν ανεβαίνουν οι φωτογραφίες στο κείμενο/συνημένα Τhe uploaded file is too large. οι προηγούμενες με την παλιά μηχανή ανεβαίνουν κανονικά ευχαριστώ.
έχω picasa

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οκ για κάνε άλλη μία δοκιμή τώρα, θα πρέπει να δουλέψει, ανέβασα το όριο στα 20mb.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
λπν τ ίδιο είναι. τις κάνω σμικρινση και τις παίρνει, μόνο θέλει χρόνο είναι 15. και για να μην κάνω στο μέλλον τα ίδια θα δω αν ρυθμίζεται η μηχανή για τις επόμενες που θα τραβάω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom