Καταρχας καλησπέρα σας,δεν έχω κάποια ιδιαίτεροι σχέση με τα ταξίδια λόγο δουλείας, δεν με αφήνει να ξεφεύγω λόγο φόρτου εργασίας. έχω όλο και όλο δυο ταξιδάκια στο ενεργητικό μου, ένα Γερμανία ένα Λονδίνο, το Όνειρο μου φυσικά new York..δεν μιλάω καλά αγγλικά αλλά αυτό δεν με ρίχνει ποτέ στο να θέλω να πάω έξω από Ελλάδα, για να μην σας κουραζο ας αρχίσω τις απορίες μου..που λέτε κίνησα της διαδικασίες έβγαλα visa που αν δεν κανό λάθος μπορώ να πάω για δέκα χρόνια όσες φορές θέλω σοστα?χορις να εμπλακώ με το προξενιό στην αθηνα?αφου λιπών το άτομο που ήταν να πάω με κρέμασε, και τελικά αντί να πάω πέρσι θα πάω φέτος οκτομβριο.. (1) 12 μέρες μήπως είναι πολλές για newyork θα βαρεθώ? (2)έχω κάρτα Πειραιώς αλλά όχι πιστωτικοί μπορώ να βγάλω λεφτά από εκεί είναι χρεωστική ι καρτα.πηραζει?(3)πόσα λεφτά περίπου θα χρειαστώ όλα μαζί με ξενοδοχεία για 12 μέρες χόρια τα αεροπορικά(4)που μπορώ να βρω φτηνά ξενοδοχεία και εισιτήρια έχετε να προτείνετε κάτι?αν ναι πιο site κατά προτιμήσει ελληνικό να βγάλω και άκρη ..(5)κάτι άκουσα θα αλλάξουν τα διαβατήρια και θα πρέπει να ξαναβγάλουμε θα πρέπει να ξαναβγάλω και visa ι θα κυκλοφορώ με το παλιό που θα έχει την visa και το καινούριο μαζί?(6)έχει club σαν την Ελλάδα και που και πια περιοχή για να πάμε έχουν οράριο?Astoria έχει ζωή βράδυ να πάμε?(7)μην γελάσετε έχει στην new York τρενάκι του λούνα παρκ αυτά που δεν έχουμε Ελλάδα και που?(8)πια περιοχή προτείνετε να μηνούμε που να είναι και φτηνα και κοντά στο κέντρο time square θέλω να πω ?για παραπάνω απορίες όταν φτάσει ι ορά του ταξιδιού ευχαρηστο για το χρόνο σας..