Αλλαγή εισητηρίων πλοίου.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Καλησπέρα,είναι να επιστρέψουμε από Σύρο στις 21.οο το βράδυ την Κυριακή κ μόλις μου ήρθε μήνυμα στο viber ότι αλλάξαν τα εισιτήρια για τις 12.οο. Έτσι θα φτάσουμε Πειραιά 3.50... και έχουμε κ άλλες 4 ώρες ταξίδι οδικώς μέχρι το σπίτι μας με 2 μικρά παιδιά κάτω των 5! Το δικαιούμαι; Είναι αδύνατον να ταξιδέψουν τα μικρά τέτοια ώρα.... Τι μπορώ να ζητήσω; Έχουν το δικαίωμα να μου το αλλάξουν; Κ σιγά μην έρθει κ στις 12... Θα καθυστερήσει κ άλλο φαντάζομαι. Κ η ειδοποίηση στο viber... Ούτε καν με εμαιλ

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Καλησπέρα,είναι να επιστρέψουμε από Σύρο στις 21.οο το βράδυ την Κυριακή κ μόλις μου ήρθε μήνυμα στο viber ότι αλλάξαν τα εισιτήρια για τις 12.οο. Έτσι θα φτάσουμε Πειραιά 3.50... και έχουμε κ άλλες 4 ώρες ταξίδι οδικώς μέχρι το σπίτι μας με 2 μικρά παιδιά κάτω των 5! Το δικαιούμαι; Είναι αδύνατον να ταξιδέψουν τα μικρά τέτοια ώρα.... Τι μπορώ να ζητήσω; Έχουν το δικαίωμα να μου το αλλάξουν; Κ σιγά μην έρθει κ στις 12... Θα καθυστερήσει κ άλλο φαντάζομαι. Κ η ειδοποίηση στο viber... Ούτε καν με εμαιλ
Καθε εταιρεια εχει αλλους ορους, αλλά συνήθως μεχρι κ ενα 24ωρο πριν μπορείς να το αλλάξεις ή να το κάνεις open. Μίλα με την εταιρεία απευθείας για να δεις τι επιλογές εχεις.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Ναι...σίγουρα... Γιατί δεν είναι απλή αλλαγή αλλά δημιουργεί πρόβλημα ένα τέτοιο ταξίδι ξημερώματα....

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Ναι...σίγουρα... Γιατί δεν είναι απλή αλλαγή αλλά δημιουργεί πρόβλημα ένα τέτοιο ταξίδι ξημερώματα....
Σιγουρα αλλά απο την εμπειρία μου με καθυστερησεις (συνήθως σε επιστροφη), έχει τυχει να φθασω στον Πειραια κ 7-8 ωρες μετά κ κανείς δεν πήρε τπτ. Ετρεχαν οι τουριστες να προλάβουν αεροπλάνα. Οποτε εδώ που σας ενημέρωσαν κιόλας δεν νομίζω να μπορεις να διεκδικήσεις κατι παραπάνω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom