30 Ιουλίου 2012 #1 G Georgenstain New Member Μηνύματα 3 Likes 0 Συγνωμη θα μπορουσα να παω απο Αιγινα Μεθανα και να γυρισω την ιδια μερα ???????
30 Ιουλίου 2012 #2 Spyros-007 Member Μηνύματα 756 Likes 1.815 Επόμενο Ταξίδι Δεν ξέρω ... Ταξίδι-Όνειρο Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη Και βέβαια μπορείς. Πειραιά-Μέθανα είναι περίπου 2 ώρες.Με δελφίνι 55 λεπτά. , , , , , , , , , Θες να πας και Αίγινα και Μέθανα αυθημερόν; , , , , , , , , ,
Και βέβαια μπορείς. Πειραιά-Μέθανα είναι περίπου 2 ώρες.Με δελφίνι 55 λεπτά. , , , , , , , , , Θες να πας και Αίγινα και Μέθανα αυθημερόν; , , , , , , , , ,
30 Ιουλίου 2012 #3 G Georgenstain New Member Μηνύματα 3 Likes 0 Εγω θα ειμαι ειδη Αιγινα .Οποτε ναι θα ειθελα ας πουμε να παω το πρωι Μεθανα και να φυγω το βραδυ γιατι θελω να κανω μια επισκεψη
Εγω θα ειμαι ειδη Αιγινα .Οποτε ναι θα ειθελα ας πουμε να παω το πρωι Μεθανα και να φυγω το βραδυ γιατι θελω να κανω μια επισκεψη
30 Ιουλίου 2012 #4 G Georgenstain New Member Μηνύματα 3 Likes 0 Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν υπαρχει καραβι που να σε πηγαινει αλλα να εχει και για την επιστροφη την ιδια μερα
Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν υπαρχει καραβι που να σε πηγαινει αλλα να εχει και για την επιστροφη την ιδια μερα
30 Ιουλίου 2012 #5 Spyros-007 Member Μηνύματα 756 Likes 1.815 Επόμενο Ταξίδι Δεν ξέρω ... Ταξίδι-Όνειρο Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη Μινωικές Γραμμές - Δρομολόγια Ελλάδα - Δρομολόγι&alp
Μινωικές Γραμμές - Δρομολόγια Ελλάδα - Δρομολόγι&alp