• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία ΑΡΔΕΝΝΕΣ-ΠΑΡΙΣΙ!!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Αγαπητοι συμφορουμιτες,θα ηθελα τη βοηθεια σας, μιας που σιγουρα για το pattern που θα ζητησω καποιοι θα εχετε βιωματα...
σχεδιαζω να μεταβω αεροπορικως σε καποια πολη της κεντρικης ευρωπης,νοικιαζω αμαξι και crossaρω τις αρδεννες.καταλυω σε καποια πολη και οδικως ή σιδηροδρομικως μεταβαινω παρισι.
εχετε κατα νου που συμφερει να μεταβω αρχικα και πως συμφερει η μεταβαση στο παρισι?:idea::reading:

ευχαριστω πολυ.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Αγαπητοι συμφορουμιτες,θα ηθελα τη βοηθεια σας, μιας που σιγουρα για το pattern που θα ζητησω καποιοι θα εχετε βιωματα...
σχεδιαζω να μεταβω αεροπορικως σε καποια πολη της κεντρικης ευρωπης,νοικιαζω αμαξι και crossaρω τις αρδεννες.καταλυω σε καποια πολη και οδικως ή σιδηροδρομικως μεταβαινω παρισι.
εχετε κατα νου που συμφερει να μεταβω αρχικα και πως συμφερει η μεταβαση στο παρισι?:idea::reading:

ευχαριστω πολυ.
πηγαινε αεροπορικώς βρυξέλλες ....τωρα σε ποια πολη θα μεινεις δεν ξερω..αλλα μου εδωσες ιδέα....θα υπάρχει αυτοκινητο στις βρυξέλλες..μηπως την κανουμε και κατα εκεί...

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
πηγαινε αεροπορικώς βρυξέλλες ....τωρα σε ποια πολη θα μεινεις δεν ξερω..αλλα μου εδωσες ιδέα....θα υπάρχει αυτοκινητο στις βρυξέλλες..μηπως την κανουμε και κατα εκεί...
φιλεναδα...μη με κλεβεις....................................:bleh::bleh:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
mio..θα παω εκεί....φευγω αυριο...δες που είναι:clap:
[URL="http://www.thermesdespa.com"]www.thermesdespa.com[/URL]
ουαοοο!!! εγραψες παλι..
:clap::clap:
περιμενουμε φωτο και λεπτομερειες...
εγω θα παω τελικα στις 16/11 αλλα επαγγελματικα και δε ξερω τι ελευθερο χρονο θαχω...οι πιθανοτητες ειναι συντριπτικα εις βαρος μου:(:(

καλα να περασετε φιλεναδα και να προσεχετε!

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills