Ήρθα κι εγω...

Arntin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ορεινή Αρκαδιά ερχόμαστε.
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Καλημέρα(σπέρα)....
Έγινα μέλος στην όμορφη παρέα σας , ψάχνοντας πληροφορίες για Ορεινή Αρκαδία και θέλοντας να ρωτήσω λίγα πραγματάκια ακόμα...
Δυστυχώς παρόλο που μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια δεν έχω επισκεφθεί πολλά μέρη γιατί η δουλειά μου (έχουμε εμπορικό κατάστημα)και οι υποχρεώσεις (μανούλα δυο μικρών παιδιών) δεν το επιτρέπουν.

Όμως τα τελευταία χρόνια έχουμε καθιερώσει(μαζί με τα παιδιά μας) να κάνουμε ένα ταξιδάκι 6-7 ημερών την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, κι άλλο ένα δυστυχώς μόνο 2-4 ημερών την περίοδο του καλοκαιριού.
Εχω μάθει όμως να μην παραπονιέμαι γιατί υπάρχουν άλλοι που είναι σε χειρότερη κατάσταση απο εμάς..

Στο εξωτερικό έχουμε πάει (ως ζευγάρι ) μόνο Ιταλία(Μιλάνο) και Ισπανία(Βαρκελώνη).
Αγαπημένος προορισμός είναι η Σκωτία ,κι ελπίζω κάποτε να βολέψει να πάμε οικογενειακώς πλέον...

Στην Ελλάδα έχουμε επισκεφθεί αρκετά μέρη, όμως η καλύτερη μας εκδρομή ήταν στα υπέροχα Ζαγοροχώρια.
Παρόλο που είμαι απο Κρήτη (Χανιά) και δεν αισθανόμουν τόσο όμορφα σε προορισμούς που δεν έχουν θάλασσα,τα Ζαγοροχώρια με έκαναν να αναθεωρήσω τις απόψεις μου. Ελπίζω να συμβεί το ίδιο και με την Αρκαδία.

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Καλως ορισες Arntin!!Ευχομαι να περασεις τελεια με την οικογενεια σου στην Ορεινη Αρκαδια και οπου αλλου καταφερεις να πας :) Πιστευω πως και αυτο που εχεις καταφερει ,να ταξιδευεις εστω και τοσο ειναι μια χαρα οποτε καλα κανεις και δεν παραπονιεσαι!

Καλως ηρθες και παλι !

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς όρισες και απο εμένα αρντίν.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Καλώς ήρθες! Καλά ταξίδια! :D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ορισες στην παρεα ...να τολμησω να πω οτι δεν θα ξεπεραστουν τα Ζαγορια με την Αρκαδια ..αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις πως μπορει να σου φανει ενας τοπος, που εχει φανει καπως σε καποιον αλλο.
Καλα να περασετε!!!

Arntin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή.
Οφείλω να ομολογήσω πως δεν το περίμενα!!!!!

Κλεοπάτρα, κι εγω φοβάμαι πως δε θα καταφέρω να ξεπεράσω τα Ζαγοροχώρια, αλλά είπα να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Μεχρι πριν λίγες μέρες συζητούσαμε να ξαναπάμε εκεί(Ζαγοροχώρια)! Όμως σκέφτηκα να δούμε και κάτι "άλλο".

Το κακό με εμάς είναι ότι πηγαίνουμε πολλές στον ίδιο προορισμό ,ενώ υπάρχουν τόσοι άλλοι για να επισκεφθούμε.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι το καταλαβαινω αυτο...εχει μια λογικη βεβαια ..αν καπου ξερεις οτι θα περασεις καλα ...γιατι να δοκιμαζεις αλλα που μπορει να σε απογοητευσουν.Εμεις το κανουμε αυτο με τη Ναξο.Απο την αλλη βεβαια πρεπει να ψαχνουμε, γιατι μπορει να βρουμε κ αλλα κρυμμενα διαμαντακια.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες και απο εμας.

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Καλώς μας ήρθες.. Σου εύχομαι πολλά ταξίδια σε εσεάνα και στην οικογένεια σου..

Arntin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Σας ευχαριστώ.:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα