Έφυγαν για διακοπές στη Σενεγάλη και κατέληξαν στο Μπανγκλαντές

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Διακοπές 7.000 μίλια μακριά από τον προορισμό που είχε επιλέξει βρέθηκε να κάνει ένα ζευγάρι Αμερικανών, μετά από μπέρδεμα που έγινε στους κωδικούς των αεροδρομίων.
Η Σάντι και ο Τρίετ αποφάσισαν να φύγουν από το Λος Άντζελες με προορισμό το Ντακάρ της Σενεγάλης με την Turkish Airlines. Ωστόσο, κατέληξαν περίπου 7.000 μίλια μακριά, σε άλλη ήπειρο, στην Ντάκα, την πρωτεύουσα του Μπλαγκλαντές.
Για την αλλαγή προορισμού ευθύνεται ένα μπέρδεμα που έγινε με τους κωδικούς των αεροδρομίων. Ο κωδικός για το Ντακάρ την πρωτεύουσα της Σενεγάλης είναι DKR, ενώ για την Ντάκα του Μπαγκλαντές είναι DAC.

Διαβάστε τη συνέχεια:
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231249159

Last edited by a moderator:

Vito

Member
Δεν θα με χάλαγε καθόλου να βρισκόμουν στη θέση τους ώστε να εξασφάλιζα 2 εισιτηριάκια για... Αυστραλία!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Διακοπές 7.000 μίλια μακριά από τον προορισμό που είχε επιλέξει βρέθηκε να κάνει ένα ζευγάρι Αμερικανών, μετά από μπέρδεμα που έγινε στους κωδικούς των αεροδρομίων.
Η Σάντι και ο Τρίετ αποφάσισαν να φύγουν από το Λος Άντζελες με προορισμό το Ντακάρ της Σενεγάλης με την Turkish Airlines. Ωστόσο, κατέληξαν περίπου 7.000 μίλια μακριά, σε άλλη ήπειρο, στην Ντάκα, την πρωτεύουσα του Μπλαγκλαντές.
Για την αλλαγή προορισμού ευθύνεται ένα μπέρδεμα που έγινε με τους κωδικούς των αεροδρομίων. Ο κωδικός για το Ντακάρ την πρωτεύουσα της Σενεγάλης είναι DKR, ενώ για την Ντάκα του Μπαγκλαντές είναι DAC.

Διαβάστε τη συνέχεια:
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231249159

Τα δωρεάν εισιτήρια που πήραν απ' την Turkish ήταν για το Μπανγκλαντές; :bleh:

Last edited by a moderator:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Τα δωρεάν εισιτήρια που πήραν απ' την Turkish ήταν για το Μπανγκλαντές; :bleh:
Λες να τους ξαναστείλουν πάλι εκεί; :p
Δεν θα με χάλαγε καθόλου να βρισκόμουν στη θέση τους ώστε να εξασφάλιζα 2 εισιτηριάκια για... Αυστραλία!
Ούτε εμένα, καθόλου!

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αχ δε γίνεται και εμένα αντί για Θεσσαλονίκη να με βγάλει στο Ελσίνκι;;; :p

karfitsa

Member
Αυτο πρεπει να το ποσταρουμε στη σελιδα της Τουρκικης,για το τι μπορεις να παθεις..... ;)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
LAX-DKR μεσω IST ειχαν κλεισει αυτοι; Και μετα εμεις λεμε για καποιον που πεταξε Αθηνα-Τοκυο μεσω Νεας Υορκης;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αυτό που αναρωτιέμαι: καλά αγγλόφωνοι όντες δεν είδαν στην πύλη ότι πετάνε για Ντάκα αντί Ντακάρ; Από το χερι τους πήρανε και τους πήγανε στην πύλη; Για τις αποσκευές άιντε να το δεχτώ αλλά για επιβάτες μου φαίνεται πολύ περίεργο. Εκτός αν είναι πλήρως αγεωγράφητοι και θεώρησαν ότι η Ντάκα είναι το Ντακάρ. Αν είναι, έτσι που πάτε βρε παιδιά;;;;;

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
LAX-DKR μεσω IST ειχαν κλεισει αυτοι; Και μετα εμεις λεμε για καποιον που πεταξε Αθηνα-Τοκυο μεσω Νεας Υορκης;
και να δεις πόσο καλά τα καταφέρνει εκείνος ο κάποιος και στο Ηνωμένο Βασίλειο... δε νομίζω να αντιληφθεί διαφορά μεταξύ Manchester, Cornwall ή Counterpain άρα φυλάξου...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αυτό που αναρωτιέμαι: καλά αγγλόφωνοι όντες δεν είδαν στην πύλη ότι πετάνε για Ντάκα αντί Ντακάρ; Από το χερι τους πήρανε και τους πήγανε στην πύλη; Για τις αποσκευές άιντε να το δεχτώ αλλά για επιβάτες μου φαίνεται πολύ περίεργο. Εκτός αν είναι πλήρως αγεωγράφητοι και θεώρησαν ότι η Ντάκα είναι το Ντακάρ. Αν είναι, έτσι που πάτε βρε παιδιά;;;;;
Aμαν πια!! Τι κακία! Ενα λαθάκι κάναμε κι εμείς σαν άνθρωποι...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Aμαν πια!! Τι κακία! Ενα λαθάκι κάναμε κι εμείς σαν άνθρωποι...
Χμ τώρα εσύ θα είχες μεγάάάάάλο πρόβλημα!!!!! Από τον Κοκό και τον Τοτό τι να διαλέξω;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom