• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ένα "χωριό" της ελληνικής παραδοσιακής γαστρονομίας θα στηθεί στο κέντρο της Αθή

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2011 η ελληνική ύπαιθρος έρχεται στην Αθήνα. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και ο AGROCERT, ο αρμόδιος δημόσιος φορέας για την Πιστοποίηση και Επίβλεψη Γεωργικών Προϊόντων, διοργανώνουν το «Agro Quality Festival», στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων. Όπως δηλώνουν οι διοργανωτές, «Σήμερα που η αξία της μεσογειακής διατροφής είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη επιστημονική αλήθεια πρέπει και η βάση της, δηλαδή τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, να λάβουν την αναγνώριση που τους αναλογεί» υποστηρίζουν οι διοργανωτές. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Στο «χωριό που θα στηθεί στην Τεχνόπολη, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε λειτουργία τα παρακάτω:
http://agro.in.gr/news/article/?aid=1231105513

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ωραίο event ! :clap:
Αντε να ενισχύσουμε τα τοπικά μας προϊόντα, μιας και το κράτος τα ξεχνάει όλο και περισσότερο !

Αυτά τα ρακοκάζανα πολύ μου άρεσαν :clap::clap::haha:

Μου επιτρέπεις ρενάτα, να παραθέσω επιπλέον τα παρακάτω :

Πρόσβαση στην Τεχνόπολη
1) Μετρό: Στάση «Κεραμεικός»
2) Tρόλει: No21 (από Ομόνοια), («Στάση Παλαιά Αγορά)
3) Λεωφορεία ΟΑΣΑ : 035, 049, 811, 815, 838, 914, B18, Γ18, 731, 031 (Στάση «Παλαιά Αγορά»)

Πληροφορίες
Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι ?3.
τηλ. 210 3610265, 3622205
Agro Quality Festival - Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.753
Μέλη
39.492
Νεότερο μέλος
ANASTASOPOULOU